Cookie- og Privatlivspolitik

Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et humoristisk animationsunivers, men har også en tiltagende dramatisk stemning, da filmens helte bortføres og havner i farefulde situationer som resultat af deres møde med en truende og utilregnelig skurk. Blandt andet er filmens helte ved at blive nedsænket i kogende vand. Da det hele imidlertid foregår indenfor en komisk ramme vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de mindste børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
08.05.2021
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Arctic Justice
|
Versioner: se alle
2D, 2D - dansk tale
|

Animationsfilmen 'Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr' handler om polarræven Tjep, der arbejder i postrummet hos et leveringsfirma. Men han har større drømme end det.

Tjep vil gerne være en såkaldt Top Dog, der arbejder som slædehund for ABDS (Arktisk Bud Direkte Service) og leverer posten. Undervejs går det op for ham, at der foregår noget mystisk under isen.

'Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr' kombinerer en morsom fortælling om polarræven Tjep med den aktuelle problematik om global opvarmning, da den onde Otto von Hvalros vil slippe gasreserver løs, så isen smelter.

Bag filmens animerede dyr høres Mikkel Boe Følsgaard (En kongelig affære, En helt almindelig familie) og Maria Lucia, der også er stemmen bag den magiske søster Elsa i Frost og Frost 2

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
3.1
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Der er dømt blød mellemvare, når polarræven Tjep vil forhindre en miljøkatastrofe på Nordpolen." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.