Operation Fortune: Ruse de guerre

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder mange tempofyldte scener med overfald, biljagter, forfølgelser, knivstikkerier, bortførelser, skyderier, eksplosioner og actionkampe, hvor mange personer kommer til skade og en del personer dør. De fleste af scenerne er ublodige med undtagelse af en scene, hvor det går ud over en ond skurk. Da filmen foregår i et urealistisk actionunivers med distance til realisme og heltene er kloge, stærke og handlekraftige, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
05.01.2023
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Operation Fortune: Ruse de guerre
|
Billetter
Operation Fortune plakat

Spionfilmen 'Operation Fortune: Ruse de guerre' handler om MI6-agenten Orson Fortune og hans hold, der rekrutterer en af Hollywoods største filmstjerner til at gå undercover på en mission.

Fortune har nemlig fundet ud af, at en ny dødsensfarlig våbenteknologi er blevet solgt og kommet i de forkerte hænder, hvilket kan forskyde verdens magtforhold.

'Operation Fortune: Ruse de guerre' er instrueret af Guy Ritchie som Sherlock Holmes og The Gentlemen. I filmens hovedrolle ses Jason Statham, der flere gange tidligere har arbejdet sammen med Guy Ricthie på film som Wrath of Man, Snatch og Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

Derudover kan også Hugh Grant, Josh Hartnett og Aubrey Plaza ses på rollelisten.

Skal du se Operation Fortune: Ruse de guerre?
(27 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.