Cookie- og Privatlivspolitik

One Direction: This Is Us

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
28.08.2013
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
One Direction: This Is Us
|

Koncertfilmen 'One Direction: This Is Us' følger de fem drenge Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson, der alle deltog som solister i den britiske udgave af X Factor 2010, men blev sat sammen af dommeren Simon Cowell som en gruppe kaldet One Direction.

Bandet fik en 3. plads i TV-programmet, men dette var blot starten på deres rejse. I dag er One Direction en sand verdenssensation med millioner af super-dedikerede - oftest unge - fans, der følger deres idoler i tykt og tyndt.

På trods af bandets korte levetid har de allerede fået markeret sig som Justin Bieber-generationens svar på, hvad Take That og Backstreet Boys var i 90erne. 
 
Filmen blander koncertoptagelser fra 02 Arenaen i London med bag-om-scenen-materiale, der fortæller bandets historie via interviews med drengene selv, deres familie samt deres fans.

3D-koncertfilmen 'One Direction: This is Us' er instrueret af Morgan Spurlock, der tidligere har stået bag dokumentarfilm som Super Size Me (2004) og The Greatest Movie Ever Sold (2011).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (236 votes)
4.8
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Musikken kommer i tredje række, hvis den overhovedet tillægges nogen betydning, og dér hopper kæden af for mig.' (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  '[...] rapt klippet og friskt underholdende.' (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  '[...] grundlæggende en lang produktplacering af en omgang musikalsk fastfood.' (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  'Masseforførelsen af en halv generation fungerer også på film i Spurlocks version, også selv om man ikke er fan, men blot undrende tilskuer.' (Dorte Hygum Sørensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KurtMedC

Elsker den. Jeg hader den.

Julie

Vildt fantastisk film! var inde og se den 2 gange, og købte den på dvd, med det samme da den var udkommet! En film, som alle Directioners burde eje!

annette sztuk

Fantastisk film for alle 1D- fans. Skal da også købes til familiens 1D fan når den kommerpå DVD

Janni

Jeg var inde og se den, da den havde film premiere i DK (Esbjerg) OG jeg savner den afsindig meget... det var den bedste film jeg nogensinde har set i biografen, og det forbliver den forhåbentlig også. Jeg ønsker mig den i julegave, og hvis jeg får den i julegave, kommer jeg jo til at se den hele tiden om og om igen!:-)

Emilie

Bedste film jeg nogensinde har set, jeg elsker den<3

Dounia

Helt klart den bedste film jeg nogensinde har set. Elsker de drenge højere end noget andet!

Lærke

Den er rigtig god.. det dårligste var at den ik var længer, bedste film !!!<333333 ELSKER DEM

karinauser/10050

Når man vælger at en film kun skal gå en uge så synes jeg i det mindste man kan gøre stærkt opmærksom på det, så man er klar over at den skal ses hurtigt!
Synes det er meget skuffende!

Matilde

OMD!! Skal ind og se filmen imorgen med min bedsteveninde, og vi glæder os for sygt!! Det eneste vi skal huske er lommetørklæder! <3

Love de største fans ever... Matilde og Natasha <3

rikke

Go see it it´s AmaZayn. Love ittttttt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.