Cookie- og Privatlivspolitik

Once Upon A Time In Mexico

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
16.01.2004
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Once Upon A Time In Mexico
|

I en grådig og voldelig verden har den forpinte lejemorder El Mariachi trukket sig tilbage i selvvalgt isolation. CIA-agenten Sands, der kører et korrupt dobbeltspil, får imidlertid brug for El Mariachi, der øjner en chance for at gøre sit personlige regnskab op.
Velvidende at han ikke kan stole på andre end sig selv og vennerne, Lorenzo og Fideo, sætter El Mariachi i første omgang ind mod den lokale narkobaron Barillo, der planlægger at myrde Mexicos præsident.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Super film - intens lige fra start til slut!

- Anders - https://matchbanker.mx/

Lars Michael

da jeg så den første gang var jeg meget overraskelse over den her film johnny Deep spiller godt, Antonio Banderas spiller godt osv.
Det er en fed film med masser af gode scener.

Wayne

i denne efterfølger til Desperado - men trods flere tilløb bliver den aldrig så intens, og man mangler afgjort Salma Hyeck som kun er med i drømmesekvenser (lidt noget snyd). Det der virkelig trækker filmen op er Johnny Depps rolle - især sceenen hvor han blind stiler op til show-down. En lidt fesen slutning trækker til gengæld ned.

S. Rico

Alle sejl bliver sat ind i denne forrygende afsluttende del af trilogien om El Mariachi. Men selv med alle de farverige skuespillere og Rodriguez' flair for underholdende action, så den alligevel en anelse skuffende. Måske er det fordi der sker for meget for hurtigt. De to foregående film havde en mere cool laid back tilgang, hvilket for mig at se er en mere passende stil til et Mexico epos.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.