Cookie- og Privatlivspolitik

Olsen Banden på de bonede gulve

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
14.10.2010
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Olsen Banden på de bonede gulve
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I animationfilmen ’Olsen Banden på de bonede gulve’ er Egon, Kjeld og Benny samlet igen for at udføre en betroet opgave for selveste Statsministeriet.

H.C. Andersens originale fjerpen skal stjæles fra det Danske Eksport Museum, og det gælder angiveligt Rigets sikkerhed og gode omdømme.

Hallandsen, bandens gamle fjende, der er spindoktor i Statsministeriet, har igen taget røven på Egon. Pennen skal i virkeligheden indgå i en lyssky handel med Kina.

Intet mindre end den danske nationalfølelse, Egons ære og 30 millioner er på spil. Egon lægger en plan. Han skal bare bruge en boremaskine, et glas honning, en flaske økologisk sveskejuice og en god bunke døde rotter.

’Olsen Banden på de bonede gulve’ er lavet af producenterne bag ’Terkel i knibe’ og Rejsen til Saturn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (247 votes)
4.5
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en middelmådig affære... en rimelig underholdende omgang med velvalgte stemmer til figurerne, der kunne have været både værre og bedre, men som givetvis vil more både store og små." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... gumpetung humor... et par bøvede optrin er ikke nok til at holde en hel spillefilm på sporet... De animerede udgaver af Ove Sprogøe og vennerne ligner sælsomme ucharmerende hånddukker... " (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Den er en uskadelig fornøjelse - ikke helt skide god, men o.k. nok til at ta' de tredimensionelle briller på og hygge sig, mens man tænker tilbage på, hvor meget bedre de gamle Olsen-Banden-film er." (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "Til gengæld så glimrer animationsversionerne af de originale karakterer ved deres stemmer... Måske er tiden løbet fra Olsen-Banden, og det er nok meget godt. Så i stedet for at forsøge at puste liv i de døde, skulle Nordisk Film måske finde på nogle nye. Se, dét kunne være sjovt." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Dansk kulturarvs pletsølv er blevet en opfindsom og veldrejet animationsfilm... satiriske ideer står i kø, så man næsten affinder sig med en vis fersk plastikglathed i farver og baggrunde og et par forudsigelige gags undervejs." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tr

KAN ANBEFALES!

Wayne

De danske stemmer er det bedste der er at sige om filmen. Banden fortjente langt bedre animationer, og handlingen er slet ikke på Balling/Bahs niveau.

Joanna Maria Widzuser/402508

En dansk film der inspirerer til frygt for filmbranchens videre skæbne.

Jeg vil gøre det her ganske kort: Denne film er ikke værd at se. Den er ikke værd at se, hvis man kender de gamle 'Olsen-banden'-film, den er ikke værd at se, hvis man IKKE kender de gamle film.

Efter de første ti minutter var jeg dybt forvirret over, hvem målgruppen egentligt er. Billedsiden er barnlig, sproget er en blanding af gammelt 60'er og groft nydansk, humoren er tildels plat tildels rettet mod et politisk orienteret publikum. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, hvem der vil nyde noget som helst af et så gevaldigt miskmask, som denne film er.

Der er virkelig tale om manglende udvikling, hvad angår
'Olsen-banden'-karaktererne, som ikke har forandret sig på nogen måde siden 60'erne, selvom filmen er placeret i dagens Danmark. De resterende karakterer, der optræder i filmen, er alle dybt karikerede og SÅ stereotype billeder af nydanskere og politikere, at det rammer ved siden af, hvad der er sjovt. Forbindelsen til virkeligheden går op i røg. Og plottet er så uinteressant, at det er nødvendigt at spole, for overhovedet at komme igennem filmen.

Når jeg alligevel giver den hele TO stjerner, er det på grund af en rest af nostalgi, som jeg ikke kan overvinde. For denne film besudler en række ellers glimrende film, så jeg bliver nødt til at lægge en ekstra stjerne til, som en salut til det, der engang var, men som aldrig skulle være blevet genoplivet. Resultatet er en Frankenstein af en film, og jeg håber pøblen snart dukker op med brændende fakler.

AufVideoSehen

Det kunne virke oplagt at føre Olsen Banden videre som animationsfilm. Men det kræver en bedre ide end lidt platte parodier og nogle farlige halal gangstere. Tegnestilen er uden charme, humoren er pinlig og filmen er plagiat. Olsen banden på de bonede gulve glider i bananskrællen og lander på pruttepuden.

Lars Michael

jeg har altid været fan af olsen banden ..så derfor skulle jeg da også se den her,og den er lige så god som de rigtig .de skuffer mig aldrig.godt lavet

Lisette Melgaard

Ikke en film jeg kan anbefale, den er virkelig en skuffelse. Alt er væk, humør, 3D effekterne mangles

Nicolaiuser/319840

to tal kedelig

peteruser/701404

Det virker ikke som om hverken manuskript eller film tager publikum alvorligt. 3D er påklistret, humoren er væk og ord som "plat" og "ufærdig" er de første man kan komme i tanke om når man skal beskrive den.

Claus Thorupuser/172356

God film hvis man skal have de mindre børn med

susanne

sjov film 3 d er altid godt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.