Cookie- og Privatlivspolitik

Olsen-banden over alle bjerge (1981)

|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Olsen-banden over alle bjerge
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'Olsen-banden over alle bjerge' er den, hvor Egon bliver vanvittig og klæder sig ud som dame (Egone). Handlingen er en direkte fortsættelse af den foregående film i serien, ‘Olsen-bandens flugt over plankeværket’, og jagten på den røde kuffert i Paris er endnu intens (hvilket siger noget om Erik Balling og Henning Bahs’ talent for parallelhandlinger og twists!).

Direktør Bang-Johansen (Bjørn Watt-Boolsen) er taget til Byernes By - som også var der, Balling og Bahs skrev deres manuskripter - men Olsen-banden har akut brug for pengene, ikke mindst fordi Yvonnes og Kjelds sølvbryllup står for døren. Filmen rummer både Poul Reichhardts og Kirsten Walthers sidste filmroller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.3
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Man kan godt se at det var ved og være slut, stemning i filmen ligger flat ud på gulvet.
Men det er jo Olsen banden og man bare skal se den, fordi den er jo stadig hyggelig at kig på.

Simon

Jeg blev ret overrasket over hvor god denne film faktisk var - jo jo, jeg har set den flere gange før, men det med at huske hvad der sker er, når det er flere år siden jeg sidst så, lidt svært. F.eks. scenen med Poul Reichardt, som jeg synes var rigtig sjov, kunne jeg overhovedet ikke huske.

Slutningen var rigtig god, men desværre også trist.

4/6

joan

Den sidste olsen bande film med Erik ballings instruktion,en lidt blandet landhandel, scenerne i paris er gode. Men vi er langt hjemme fra denne gang. værd at se og et punktum for serien, sidste stik der kom i 98 var frygtelig og giver en dårlig smag i munden..

Nikolaj

Men der er stadig nogle sjove scener.

Wayne

Ihvertfald var det Ballings sidste. Og her var det også endt, havde det stået til ham. Men det er svært ikke at pille ved et stykke danmarkshistorie. Fin, men ikke lykkelig slutning for alle - men forbrydelse betaler sig jo ikke?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.