Cookie- og Privatlivspolitik

Oldboys

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Oldboys
|
'Oldboys' er en komedie om den midaldrende, selvudslettende Vagn (Kristian Halken), hvis liv er gået totalt i stå.

Vagn lever alene, passer sit arbejde som pedel, og hans eneste adspredelse i tilværelsen er at spille oldboys-fodbold med en gruppe verdensfjendske middelmådighedsdanskere fra Centerpubben.

På den årlige fodboldtur til Sverige bliver Vagn glemt på en tankstation, men forsøger selv – modvilligt hjulpet af den kiksede tankstationsrøver, John (Robert Hansen) – at indhente bussen.

Det udvikler sig til en rejse, der langsomt, men sikkert, får rusket Vagn ud af intetheden.

'Oldboys' er instrueret af Nikolaj Steen.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (913 votes)
4.5
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... smører for tykt på karikaturerne og har svært ved at finde balancen mellem humor og alvor. ... Alligevel ser man 'Oldboys' med betydelig sympati ... dels fordi filmen fundamentalt er venlig og optimistisk. Helstøbt er den ikke, men Nikolaj Steen må meget gerne forsøge sig igen." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Det er en feelgood-film med mening, og du vil forlade biografen med et smil om læben og fornyet tro på livet. ... 'Old Boys' er den bedste danske film i år." (Steffen Jungersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "En varm, øm og ikke mindst morsom film, der nok har et skarpt blik for sine karakterers fejl og mangler, men samtidig holder så meget af dem, at vi også kommer til det." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Steen har klart et øre og øje for de komiske situationer, men har sværere ved at binde alt sammen til en troværdig og lydefri forestilling. Der er masser af grin i horisonten, men det er en bumpet vej, der fører dertil." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Jeg kan lide tonen, jeg kan lide spillerne og fortællingen i en film, der ikke losser unødigt hårdt til sin handling og holder sig lun uden at koge over." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Okay film, der kan ses. Dog virker humoren ikke helt, og samtidig er det noget, man har set før.

Lars Michael

det er en god ide med at lave sådan en film,en hyggelig film som man skal se en søndag eftermiddag .nogle af scenerne er meget sjove, god start som Instruktører af Nikolaj Steen.

Neeluser/16521

Jeg havde nok forventet lidt mere, men OK film

Wayne

Men rigtig sjov bliver den aldrig, jeg havde forventet mig mere ud fra anmeldelserne.

Dal

Det var simpelthen en skøn, skøn film! Den er fuld af humor og den er egnet for alle! Jeg så den med mine forældre og de var også begge helt vilde med den. Vi fik alle tre noget ud af den, måske endda noget forskelligt. Derudover er den fedt at se Robert Hansen spille noget helt andet end man er vant til. Det er mærkeligt til at starte med, men når man har vænnet sig til det og lever sig ind i filmen fungerer han rigtig godt og han fortjente bestemt sin Zulu Award! Jeg anbefaler helt bestemt filmen og jeg skal eje den, når det er muligt.!

Nicklas

En super flim som kombiner Humor, hygge og kærlighed. Jeg var flad er grin op til fler gange!

reneuser/746697

Mangler lidt mere humor i den ...men er okay kan da ses

kimuser/448097

God film, værd at bruge tid på - den er det hele og ikke sukkeragig - bør ses :-)

Thomasuser/854356

Udmærket debut for Nikolaj Steen som instruktør. Han har gjort det godt. En film med god pointe, som bliver fortalt i en sjov tone. Man får jo næsten selv lyst til at blive oldboys-spiller på sådan et hold. :)
Endnu engang er det især Robert Hansen der gør et fantastisk stykke arbejde.
At den ikke får mere end 4 stjerner er simpelthen af ren sammenligning op mod andre store internationale film. Og så er den måske en anelse langtrukken. :) Men jeg anbefaler den helt klart!

Anne-Mette

En dejlig varm film... Endelig fik Kristian Halken sin egen film :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.