Cookie- og Privatlivspolitik

Oklingerne

Tilladt for alle
Filmen har en let og munter grundstemning. Den indeholder dog flere scener med forskellige former for kampe mellem hovedpersonerne og en ond selvglad skurk. Da hovedpersonerne er stærke og handlekraftige, og alle kontroverser forløses efter kortere tid med humor, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på selv de yngste.

Se mere på medierådet.dk
18.11.2021
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Smelliville
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale
|

I familiefilmen 'Oklingerne' ser vi, hvordan den lille landsby Hørmestrup har et stinkende problem: Den lokale losseplads. Byens borgere, der på grund af stanken må se langt efter turister, er bekymrede for områdets eksistens

Derfor har den 11-årige Max, der er søn af byens borgmester og dennes ambitiøse kone, en talentfuld lobbyist, indledt et tophemmeligt samarbejde med den skøre professor Skumversen og dennes niece Lotte om at udvikle en maskine, som kan løse det stinkende problem.

En dag møder Max nogle små grønne væsener på lossepladsen: Oklingerne. Hele familien af Oklinger har bosat sig midt i den største bunke skrald sammen med deres drage Flammerumpe, og det går snart op for Max og Lotte, hvad Oklingerne kan betyde for Hørmestrup. For Oklingerne spiser affald! Og da Oklingerne endeligt har fundet et rigtigt hjem i Hørmestrup, ser alt ud til at gå op i en højere enhed.

Men uheldigvis har borgmesterens kone og den skruppelløse bygherre Hammer andre planer med lossepladsen.

'Oklingerne' er baseret på den populære børnebogsserie af samme navn skrevet af Erhard Dietl, der er udgivet på 13 forskellige sprog.

Animationsfilmen vises med danske stemmer af bl.a. Anette Støvelbæk, Gordon Kennedy og Jens Jacob Tychsen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.7
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.