Cookie- og Privatlivspolitik

Offscreen

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
18.08.2006
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Offscreen
|

Nicolas Bro spiller den altdominerende hovedrolle som Nicolas Bro. Ægteskabet ægteskab knirker og i stedet for at tage tyren ved hornene, beslutter Bro at redde ægteskabet ved at lave en kærlighedsfilm med ham selv og husturen Lene i hovedrollerne - som dem selv!

Vennen Christoffer Boe låner ham et kamera og råder ham til at filme løs - en opfordring Nicolas tager alt for bogstaveligt. Nicolas driver vennerne til vanvid med sit altid tændte kamera, og Lene ender med at flytte til en hemmelig adresse i Berlin.

Nicolas’ planer falder således til jorden med et brag, men opslugt af tanken om at få Lene tilbage – og ikke mindst filme hele processen – hyrer han Trine Dyrholm til at spille Lene og få afsluttet sin kærlighedserklæring. Men intet går, som det skal...

Det er stærke sager, Christoffer Boe præsenterer i sin tredje spillefilm 'Offscreen'. Det er en kærlighedsfilm uden kærlighed, en gyser uden skurke – og en film helt uden sidestykke.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
2.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Kan ikke helt forstå at den har fået gode anmeldelser , fordi så god var den heller ikke, jeg synes kun at Nicolas Bro spiller godt i filmen han reder filmen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.