Cookie- og Privatlivspolitik

Office Christmas Party

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder flere dramatiske scener med slåskampe, fulde mennesker og biluheld. I én scene trues en mand med en pistol i en parkeringskælder, i en anden scene falder en mand ned fra en afsats, og man ser ham efterfølgende ligge på en båre med blodig mund. I en tredje scene ser man kortvarigt nogle fulde mennesker, som tager fotokopier af deres kønsdele, og i en fjerde scene forulykker to biler i en hasarderet biljagt. Da dramatikken gennemgående forløses positivt eller komisk, da ingen hovedpersoner kommer til skade, og da fortællingen også indeholder varme, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
08.12.2016
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Office Christmas Party
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

I julekomedien 'Office Christmas Party' vil den strenge direktør, Carol, lukke sin brors afdeling i firmaet.

Broren Clay vælger sammen med teknologichefen Josh at holde en episk julefest for at imponere en potentielt stor kunde, og redde sine kollegaer fra at miste deres arbejde.

Firmafesten bliver, som man forventer, helt ude af proportioner - og lige i øjet!

'Office Christmas Party' er instrueret af mændene bag komedierne Blades of Glory og Baby Surprise, hvoraf sidstnævnte også har Jennifer Aniston og Jason Bateman i hovedrollerne. De to skuespillere har efterhånden medvirket i en del produktioner sammen, der bl.a. inkluderer begge De satans chefer-filmene og The Break-Up.

Julekomedien kan placeres i samme kategori om julefester på film, som Danmark har en tradition for at portrættere f.eks. med komedien Julefrokosten fra 2009. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (261 votes)
4.2
1.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det ender lige så forudsigeligt som afviklingen af sideplots er kedsommelig, og i rollen som den kyniske chef ses vanligvis sødmefulde Jennifer Aniston. Det er nok tænkt som et modcast, men er et fejlcast." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "... T.J. Miller og Kate McKinnon har deres helt forrygende øjeblikke. Men for mange tamme perioder tager pusten fra de sjove optrin." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det instruerende makkerpar Will Speck og Josh Gordon kom ganske godt fra start med den gakkede 'Blades of Glory' (2007), men siden er det gået ned af bakke, og her rammer de i den grad bunden af juletønden." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... idéen bliver sniffet ud af hjernen og druknet i sprit undervejs." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... filmen [er] ikke så plat, at man krummer tæer, og den lykkes næsten med at formidle et coke-indhyllet og tequilavådt julebudskab om at holde sammen og være gode mod hinanden ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det er et polterabendpinligt amokløb ..." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter

Julefuser på samme lave niveau som Undercover.

Spidermanuser/166287

Udemærket søndagsunderholdning

Bjørnuser/81648

Spild af tid, jeg sad og kedede mig flere gange. Er for plat flere gange, således at det slet ikke er sjovt. Havde håbet på noget humor a la Tømmermænd i las Vegas osv. men det er der ingenting af. Spar dine penge!

Karen

Super sjov og skør film. Lidt plat humor og til tider rimelig overdrevet, men helt sikkert værd at se. Gode skuespillere og en god slutning.

Peteruser/174861

hvis man er til vilde fester og party og Komedie og masser af plat humor er det en film der skal ses

HamDerClaususer/164887

Teenage komedie med voksne mennesker.
Det må være den bedste beskrivelse jeg har til den.

Absolut noget af det dårligste jeg har set længe.
Mit råd... gense traileren en ekstra gang så har du samlet sikkert grint mere end hvad jeg gjorde igennem hele filmen.

lisbet

Super sjov julefilm, lidt mere fræk end de andre har været de sidste par år. Gode skuespiller ,Jennifer ja lidt mere løs i det. Ja Office Christmas Party kan nok få plads på hylden ved siden af Alene hjemme.

Rikkeuser/744254

Sjov og gennemført film. Var super godt underholdt og skal klart ses igen en anden gang :)

christina

Jeg morede mig fra start til slut.kom virkelig i julestemning. Filmen er sjov. Der er en handling i den som gør den ikke bliver for plat.gid jeg skulle til julefrokost

Janniuser/350403

Rigtig sjov film, som anmelderne helt har savet ned - de har åbenbart ikke set den, inden de skrev anmeldelserne. Glæder mig til den udkommer på DVD, den vil helt klart komme til at indgå i de årlige julefilms traditioner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.