Cookie- og Privatlivspolitik

Ørneborgen (1968)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Where Eagles Dare
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I krigsfilmen 'Ørneborgen' begiver Maj John Smith (Ricahrd Burton), Lt Morris Schaffer (Clint Eastwood) og seks andre tapre soldater sig pr. faldskærm ind bag fjendens linier - forklædt som nazi-soldater.

De skal rede en amerikansk general som holdes fangen i et efter sigende u-indtageligt slot i Alperne. Undercover-agenterne Heidi og Mary hjælper mændene på vej. Men et eller andet sted blandt de modige krigshelte er der en forræder...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jack

Når Clinten er med, kan det ikke gå galt. Håber den snart kommer på en kanal, jeg kan se.

S. Rico

En fuldblods klassiker og en fed actionfilm der sagtens kan måle sig med 007-filmene fra samme tidsperiode. Filmen er selvfølgelig baseret på Alistair MacLeans geniale roman og utroligt sindrige plot. Det er dette fantastiske plot, der løfter filmen til at være mere end blot endnu en World War II krigsfilm. Plottet er dog langt bedre beskrevet i bogen end i filmen, hvor det synes en kende utroværdigt. Til gengæld er der action for alle pengene. Den sidste times tid er nærmest én lang actionsekvens, hvor de få gode helte skyder og dræber nazister i dusinvis, mens tyskerne ikke er i stand til at ramme noget som helst. Med andre ord: en god gammeldags 007-opskrift.

Frank

Fremragende Action Drama

Wayne

som stadig er spændende at se idag - Eastwood med masser af døde nazister.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.