Cookie- og Privatlivspolitik

ØF!

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Den animerede film har en humoristisk grundstemning, men indeholder også scener med dramatisk indhold. Et barns familiemedlem viser sig at være meget utilregnelig og forsøger at slå hendes kæledyr ihjel for øjnene af hende, mens hun er bundet til en stol. Filmen indeholder desuden scener med slagsmål og forfølgelser. Selv om filmen er animeret i en stil, der ligger langt fra en genkendelig virkelighed, og ofte har en let og humoristisk tone, vurderes det, at de nævnte elementer kan være skræmmende for de mindste børn. Filmen frarådes derfor børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
11.05.2023
| |
1 time 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Knor
|
Billetter
Øf plakat

Filmen 'ØF!' følger den 9-årige Babs, som får den mest nuttede pattegris, der hedder Øf, som en gave fra sin bedstefar Thorvald.

Hun overbeviser sine forældre om, at hun må beholde den - på den betingelse, at Øf skal gå til hvalpetræning og overholder familiens andre fastlagte regler.

Men forældrene er ikke den største trussel mod Øf, eftersom Bedstefar Thorvald faktisk i fuld hemmelighed forbereder sig til 100-års jubilæet for den store pølsekonkurrence, der organiseres af Foreningen for Kød fra Fuldfede Friske Svin!

Filmen blev vist på BUSTER Filmfestival samt filmfestivalen i Berlin i 2022. 

Som den første hollandske stop motion-spillefilm nogensinde skriver 'ØF!' sig ind i traditionen for morsomme og skæve til med noget på hjertet i denne genre som Mit liv som squash og Flugten fra hønsegården

'Øf' vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
3
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Mascha Halberstad og resten af filmholdet viser, at de ikke blot mestrer håndværket, men også kan genskabe selve Holland for ens øjne. Hele filmen er som at gå gennem hollandske gader og stræder, og det vil også voksne sætte pris på." (Astrid Maan Thomsen)

  • Politiken

    "...en løjerlig historie om bl.a. udfordringerne i at holde kæledyr for børn, valget mellem kød- eller planteføde, forældreansvar over for børns udviklingsbehov m.m. Toprelevante spørgsmål i millioner af familier." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.