The Nice Guys

Censur 11
09. Jun 2016
116 min
UIP
The Nice Guys
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.2 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I komedien 'The Nice Guys' anses privatdetektiven Holland March for lidt af en fiasko af sine omgivelser og i særdeles af datteren.

Da han hyres til at undersøge en pornostjernes formodede selvmord, lader det dermed til at være sagen, der kan rette op på både image og en slunken økonomi.

Sagen leder March på sporet af en forsvunden ung kvinde, Amelia, som det viser sig, at en noget mere hårdhændet detektiv også er på udkig efter. Hvad der til at begynde med virker som en uheldig alliance, ender med at blive et vigtigt partnerskab mellem snushanerne, da sagen pludselig får langt større betydning end først antaget.

'The Nice Guys' er en hyldest til bl.a. 1970ernes detektiv-serier i en klassisk film noir-ramme. Komedien er instrueret af manden bag Kiss Kiss Bang Bang, Shane Black, der også skrev Lethal Weapon-filmen og The Long Kiss Goodnight. I lighed med disse film indeholder 'The Nice Guys' et umage makkerpar, en gennemført stil og et væld af absurde situationer.

'The Nice Guys' har Ryan Gosling og Russell Crowe i hovedrollerne som de to privatdetektiver, der må lægge deres forskelligheder på hylden for at løse sagen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: