Cookie- og Privatlivspolitik

Now You See Me

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
18.07.2013
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Now You See Me
|

Filmen ' Now You See Me' handler om Daniel Atlas, Henley Reeves, Merritt McKinney og Jack Wilder. De er hver især vidt forskellige, men har det til fælles, at de alle er ekstremt dygtige tryllekunstnere.

En dag modtager de en gådefuld invitation om at møde op samme sted og samme tid. En mystisk bagmand har en storslået plan, og de fire illusionister har hver deres specifikke rolle at spille.

Et år senere tilkaldes FBI-agenten Dylan Rhodes og den franske Interpol-agent Alma Dray til Vegas for at afhøre de selvsamme fire tryllekunstnere, der nu optræder sammen under navnet Apokalypsens fire ryttere.

Gruppen har røvet en bank i Paris. Problemet er bare, at de gjorde det fra en scene, foran et propfyldt publikum og tilsyneladende ved hjælp af et hypnotiseret publikumsmedlem.

Rhodes og Dray står nu overfor en umulig opgave, for hvordan beviser man en forbrydelse, der er sket på uforklarlig vis? Og er dette blot begyndelsen på en række omfattende og magiske røverier?

Mark Ruffalo (The Avengers) spiller FBI-agenten, der får sin sag for, mens Mélanie Laurent (Inglourious Basterds) er hans franske modstykke. 

I 'Now You See Me' leveres det selvsikre showmanship af Jesse Eisenberg (Zombieland), Woody Harrelson (The Hunger Games), Isla Fisher (The Great Gatsby) og Dave Franco (21 Jump Street), mens veteranerne Michael Caine og Morgan Freeman genforenes udenfor The Dark Knight-universet som magtfulde mænd med hver sin agenda.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (897 votes)
4.6
3.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Som sine tryllekunstnere gør Louis Leterrier sit bedste for at aflede opmærksomheden fra, at manuskriptet ikke alene er fyldt med huller, men også temmelig tyndt.' (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  '[Louis Leterrier] tager både historien og publikum alvorligt. Men samtidig slipper han kærkommen humor ind på lærredet, når lejligheden byder sig.' (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  'I to stive timer trækker 'Now You See Me' et utal af kaniner op af hatten i forsøget på at underholde sit publikum.' (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  '... mens det varer er 'Now You See Me' forrygende, uforpligtende sommerunderholdning, som faktisk giver stof til eftertanke, inden den fordufter.' (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  'Spændingen om de fires bagmand fiser alt for banalt ud, men der er til gengæld indlagt en lille Robin Hood-pointe i 'opklaringen'. Men alt for lille.' (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  '... magien dør efterhånden, og det centrale spor er lagt så åbenlyst, at clouet til slut kun får den halve virkning.' (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen er som en vild rutchebanetur. Fart på og hurtigt op og ned. Men selv om der er masser af tvists and turns, så bliver det aldrig spændende eller farligt, da det fra starten er oplagt, at det hele er kunstigt og tilrettelagt.

Now You See Me prøver at gentage formlen fra The Prestige, men prøver bare alt ALT for meget - hvilket bevirker, at overraskelserne udebliver. I stedet sidder man tilbage med et plot, der er ekstremt søgt. Filmen skal dog have ros for sine underholdende action og nogle charmerende hovedroller. Herundder en veloplagt Woody Harrelson, der hiver den op på 3 små stjerner.

René Munch Nielsen

Nu kan jeg ikke huske om jeg har skrevet en anmeldelse af denne film tidligere så nu gøre jeg det her.
Denne film var en fantastisk oplevelse. Jeg må dog sige at Nummer 2. er lidt bedre, hvilket man kan se på budgettet.

GiwizZeni

"The greatest magictrick this movie ever pulled, was convincing the world it was clever."
Det har ofte undret mig at 'Now You See Me' blev så stort et hit. Indrømmet, jeg så den selv og var ganske godt underholdt hele vejen - lige indtil filmens sidste twist og finale. BOOOOM! Totalt nonsens! Ja, det var en meget overraskende slutning, men i det øjeblik man tænder for hjernen igen giver det absolut ingen mening. Spoler man filmen tilbage i sit hoved eller - Gud forbyde det - ser den igen, står det klart at man ikke bare skal suspendere sin mistro, man skal helt lade sin hjerne blive hjemme. Det er en film der gerne vil overraske og virke smart og kompleks, men i virkeligheden er den en hån imod sit publikum. Hvis du er uenig i dette så se 'Everything Wrong With Now You See Me In 8 Minutes Or Less' på Youtube.

Nikolaj

Og alligevel brænder den ikke helt igennem.

Virkelig skuffende.

Katrine

Virkelig god film, det var nogle fantastiske shows de fik lavede, og en meget overraskende slutning! :)

Frank

Okay underholdning

Wayne

er at det er et magisk medie - man kan lave illusioner som det passer ind.

Derfor bliver man ikke stakåndet når man ser de forskellige tricks - for vi er vant til at se dem, uden at de er en del af et trylleshow.

Jeg er normalt vild med film, som man ikke kan gætte slutningen på - men når det i virkeligheden kunne have været en hvilken som helst slutning, så er det ikke spændende mere. Jeg giver den nok en stjerne mere, end den burde have - bare på grund af nytænkning og flot show.

Christian Arnét

Fin og underholdende med mange facetter.

Annetteuser/61502

filmen er okay, men jeg skal ikke se den flere gange

Thitiphon

Jeg har set filmen 3 gange og synes stadig at den er god og underholdende at se.

kan anbefales til at se det med familie eller venner :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.