Notre-Dame i flammer

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en tiltagende nervepirrende og dramatisk stemning. Den indeholder adskillige scener med voldsom brand og brandfolk i livsfarlige situationer. I en scene bæres en person ud af den brændende bygning, og i en anden scene kastes en person omkuld, da et brændende loft styrter sammen. Da det voldsomme indhold ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.09.2022
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Notre-Dame brûle
|
Billetter
Notre Dame i flammer plakat
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Den franske film 'Notre-Dame i flammer' handler om branden i den ikoniske, parisiske kirke i 2019.

2. påskedag den 15. april 2019, klokken 18:17 startede brandalarmen i Notre-Dame katedral i Paris, der har været et af byens vartegn siden 1345.

Ilden bredte sig imens brandfolkene forsøgte at nå frem, men vejarbejde, trafikpropper og den stigende panik blandt de mange mennesker på gaderne i den milde aften førte til, at ilden fik bedre fat. 

Det blev starten på en lang række fejltagelser, misforståelser og uheld, der ledte til, at katedralen kun med held, overmenneskeligt mod og enestående selvopofrelse undgik, at tårnene og de uvurderlige genstande blev flammernes bytte og katedralen totalt og aldeles udslettet.

Instruktøren Jean-Jacques Annaud har tidligere stået bag Rosens navn.

Skal du se Notre-Dame i flammer?
(5 stemmer)

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.