Cookie- og Privatlivspolitik

Noget i luften

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
10.11.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Noget i luften
|

Filmen 'Noget i luften' er en dansk, romantisk julekomedie.

Pernille (Line Kruse) har altid haft en helt særlig evne – en mærkelig fornemmelse af, at noget vil ske, så hun starter med hjælp fra sin veninde Sidsel (Linda P.) som clairvoyant, og hendes første klient bliver den charmerende Daniel (Robert Hansen).

Daniel er journalist og er gået undercover, da hans chef - og kommende svigerfar – har sat ham til at skrive en fup eller fakta artikel om clairvoyance. For Daniel og Pernille bliver det kærlighed ved første blik – de opdager det bare ikke selv og har i øvrigt begge kærester.

Daniel er forlovet med den smukke Michelle (Christiane Schaumburg-Müller) og er blevet tilbudt at overtage sin svingerfars magasin kvit og frit efter brylluppet, men efter mødet med Pernille kommer han i tvivl om det liv, han lever.

I mellemtiden har Pernilles kæreste Alexander (Dejan Cukic) langt om længe spurgt Pernille, om hun vil gifte sig med ham. Pernille drømmer om mand og børn og er sikker på, at skæbnen har udvalgt Alexander, men samtidig fornemmer hun, at der er noget i luften…

'Noget i luften' er Michael Asmussens debut som spillefilmsinstruktør.

Se videointerview med Robert Hansen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (311 votes)
4.9
2.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Komikken og de mere følsomme sider af filmen skurrer mod hinanden i stedet for at nære hinanden. Den slags sker, når man måske nok kender sin skabelon, men absolut intet har at fylde i den. Dialogen er plat og ikke særlig morsom." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... en charmerende bagatel fuld af forudsigelig handling og bjældeklang." (Birgitte Grue)

 • Jyllands-Posten

  "Kruse og Hansen gør det faktisk ganske udmærket. Hun med sin utvivlsomme sødme og han med en charmerende drenget bøvethed. Men i en personinstruktion, der er helt til rotterne, og et manuskript, der lader umanerligt meget tilbage at ønske, møder de for stor modstand." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Overspillet, men også velspillet. ... grundlæggende er der for meget råberi og for lidt romantik i luften." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Mere har jeg ikke at sige om den.

Wayne

Der er ikke mange danske julefilm - og endnu færre som er romantiske komedier. Derfor er der egentlig ikke så mange at sammenligne den med, med mindre man finder noget amerikansk, eller engelsk. Der er ikke sparet på antallet af gode skuespillere og det er også en sød historie, selvom den er ret overfladisk og forudsigelig.

Men en romantisk julekomedie, skal være forudsigelig og ufarlig - så missionen er gennemført. Nogle sjove bipersoner krydrer historien. Hyggeligt.

Nadineuser/13852

Jeg synes den er fantastisk, glemte at anmelde den efter jeg har set den af en eller anden årsag. Jeg skal helt klart lige havde tjekket om den er kommet på DVD.

Synes den er forvirrende, hyldende morsom, romantisk og sørgelig. Om den er har meget med jul at gøre kan diskuteres, men det er en sød fortælling om at tro på sig selv, og så næste kærlighed såvel som romantisk kærlighed.

Synes egentlig Line Kruse gør det fantastisk godt suppleret af Linda P.

Nicolai

Filmen er desværre et skole eksempel på, hvor galt det står til med den danske filmindustri. Der er forsøgt med nogle kendte skuespillere med en alt for høj løn

Dortheuser/957861

Det var en fremragende film, der helt sikkert er værd at se.

Sanne

Denne film er en rigtig feel good movie. Den er sjov, hyggelig, romantisk, og forudsigelig på den egentlige okay måde. Man går fra biografen med en dejlig feel good følelse, og det er måske lige hvad man trænger til i den kolde vintertid.

Nellie

Filmen er super god :-) Der er rigtig mange gode kommentarer. Må indrømme at jeg gik ind i biografen med en vis skeptis, da jeg fandt ud af det var med Linda P, men må sige at hun overrasker i STOR stil.. Super god film og rigtig sød handling. Den sætter tanker igang :-)

Randi

Det er en rigtig god film!!! den er både sjov også kan den få dig til at græde!!! love it

Randi

Det er en rigtig god film!!! den er både sjov også kan den få dig til at græde!!!

Widower

En historie med forudsigelig og happy slutning, men det gør ikke noget så længe det er en god film, og det er det - Jeg følte mig i den grad underholdt - Så kære Michael Asmussen jeg glæder mig til hvad du instruerer fremover, jeg vil være at finde på sofarækken incl. popcorn..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.