Cookie- og Privatlivspolitik

Nobody

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående trøstesløs stemning. Der er talrige scener med langvarig, detaljeret og blodig vold. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
20.05.2021
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Nobody
|
Versioner: se alle
2D, 2D 4DX, Seniorbio
|

Action-thrilleren 'Nobody' handler om den tilsyneladende almindelige familiefar Hutch.

Men efter at have set passivt til under et hjemmerøveri vender en vred Hutch tilbage til sin gamle voldelige livsstil - som han ellers har holdt hemmelig.

Da han hjælper en kvinde mod en flok ubehagelige mænd, bliver han imidlertid mål for en hævngærrig russisk mafiaboss. Hutch er bare den forkerte at gå op imod.

Filmen er baseret på en idé af 'Better Call Saul'-stjernen Bob Odenkirk, der også har hovedrollen. Derek Kolstad står for manuskriptet - han har tidligere skrevet John Wick-filmene, som 'Nobody' læner sig op af, når det kommer til sit univers og actionstil.

'Nobody' er instrueret af Ilya Naishuller, der tidligere har lavet actionfilmen Hardcore. På rollelisten ses bl.a. danske Connie Nielsen og Christopher Llyod. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
4.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Bob Odenkirk fra 'Breaking Bad' er glimrende i det middelmådige actiondrama ..." (Katrine Sommer Boysen)

  • Soundvenue

    "Bob Odenkirks anonyme nul skruer bissen på som blodtørstig dræbermaskine i action-dramaet ‘Nobody’, der ikke formår at leve op til sit potentiale." (Kasper Løvborg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
billig

Denne film var fantastisk. Det er komplet adskilt fra John Wick-franchisen. Odenkirk trænet i omkring to år til at lave denne film. Han gjorde det til sit eget. Ingen har sin egen stil, og ja har nogle humoristiske øjeblikke. Efterhånden som filmen fortsætter, forstår du hans grunde til alt, hvad der sker, og hvorfor. Intet er alt for kompliceret er simpelt og dybest set til det punkt.

Rasmus

Rigtig god skuespil. Ligesom afslutningen.

S. Rico

En tilsyneladende almindelig familiefar må tage sine "særlige evner" i brug, da hans idylliske (og kedelige) liv bliver truet af først indbrudstyve og senere gangstere. En temmelig velkendt og brug formel. Men det føles forrygende friskt og velsmurt i denne indpakning med Bob Odenkirk i front. Bl.a. på grund af en række super veldrejede actionscener, der ser ud til at gøre voldsomt ondt på både skurke og helte.

Marathon Max

Er du sindsyg da en fed film. Jeg kan nu bedre lide denne end jeg kan John Wick. Men forvent samme vanvittige rollercoaster ride! Se den med vennerne.

Ryan

Virkelig rigtig god, jeg havde set traileren for dette for måneder siden, glemte det, og jeg ville se en film, og dette dukkede op. Jeg tænkte "Odenkirk i en John Wick-lignende film?" Jeg så instruktøren var fyren bag Hardcore Henry, og jeg var nødt til at se det. Odenkirk knuser det absolut, ikke kun giver han fantastisk skuespil, fordi han Odenkirk, men han sælger karakteren rigtig godt (han er også sjov i filmen) og føles som et perfekt rollebesætningsvalg på trods af at være en fyr, du aldrig ville forvente at spille en Wick like Karakter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.