Nobody

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående trøstesløs stemning. Der er talrige scener med langvarig, detaljeret og blodig vold. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
20.05.2021
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Nobody
|
Billetter

Action-thrilleren 'Nobody' handler om den tilsyneladende almindelige familiefar Hutch.

Men efter at have set passivt til under et hjemmerøveri vender en vred Hutch tilbage til sin gamle voldelige livsstil - som han ellers har holdt hemmelig.

Da han hjælper en kvinde mod en flok ubehagelige mænd, bliver han imidlertid mål for en hævngærrig russisk mafiaboss. Hutch er bare den forkerte at gå op imod.

Filmen er baseret på en idé af 'Better Call Saul'-stjernen Bob Odenkirk, der også har hovedrollen. Derek Kolstad står for manuskriptet - han har tidligere skrevet John Wick-filmene, som 'Nobody' læner sig op af, når det kommer til sit univers og actionstil.

'Nobody' er instrueret af Ilya Naishuller, der tidligere har lavet actionfilmen Hardcore. På rollelisten ses bl.a. danske Connie Nielsen og Christopher Llyod. (copyright: kino.dk)

Skal du se Nobody?
(88 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ryan

Virkelig rigtig god, jeg havde set traileren for dette for måneder siden, glemte det, og jeg ville se en film, og dette dukkede op. Jeg tænkte "Odenkirk i en John Wick-lignende film?" Jeg så instruktøren var fyren bag Hardcore Henry, og jeg var nødt til at se det. Odenkirk knuser det absolut, ikke kun giver han fantastisk skuespil, fordi han Odenkirk, men han sælger karakteren rigtig godt (han er også sjov i filmen) og føles som et perfekt rollebesætningsvalg på trods af at være en fyr, du aldrig ville forvente at spille en Wick like Karakter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.