Cookie- og Privatlivspolitik

No Sudden Move

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
26.10.2021
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
No Sudden Move
|

Krimidramaet 'No Sudden Move' handler om en gruppe kriminelle, der sættes til at udføre et tilsyneladende lille, let job. 

Det viser sig dog ikke at være tilfældet, så de bliver alle nødt til at arbejde sammen for at færdiggøre arbejdet. Men det er ikke nødvendigvis helt ubesværligt.

'No Sudden Move' er lavet af Ocean's Eleven-instruktør Steven Soderbergh og har Don Cheadle, Benecio Del Toro, Jon Hamm og David Harbour på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det starter som en simpel lille opgave for tre smågangstere (Don Cheadle, Benicio Del Toro, og Kieran Culkin). De skal bare holde opsyn med en lille familie, mens der hentes et vigtigt dokument på en arbejdsplads.

Men undervejs bliver det bare mere og mere kompliceret. Folk snyder hinanden på kryds og tværs. To konkurrerende mafiabosser, politiet og stenrige forretningsmænd bliver involveret. Man skal virklig holde tungen lige i munden for at holde styr på detaljerne og alle bipersonerne. Hvilket faktisk er en af hovedattraktionerne ved filmen. For det er en herlig oplevelse at se, hvordan hele plottet eskalerer, samtidig med at hjernen skal arbejde med de mange double-cross og nye alliancer.

En anden attraktion er de mange fede skuespillere. Udover Don Cheadle, Benicio Del Toro, og Kieran Culkin, så har man David Harbour som en uheldig familiefar, Jon Hamn som politiefterforsker, og Brendan Fraser som en slags underchef i gangster-hierarkiet.

En tredje ting man hurtigt bemærker er den særlige visuelle stil. Filmen foregår i Detroit i 50'erne, og farverne er mørke og brune - og med delvist grynet opløsning. Derfor bør den klart ses i et mørklagt lokale. Sammen med en fed groovy lydside, så giver det filmen en helt særlig stil, som det er svært ikke at sætte pris på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.