Cookie- og Privatlivspolitik

No Escape

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.09.2020
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
No Escape
|

Gyserfilmen 'No Escape' handler om Cole, der er en stjerne på de sociale medier.

Men da han rejser til Moskva med sine venner, går det helt galt - selvom turen bare skulle have udmøntet sig i nyt indhold til hans populære VLOG.

I den konstante jagt på at få et stadigt større publikum, går han altid lige til grænsen - og måske han og vennerne også krydser den på deres tur til Rusland.

Grænsen mellem virkelighedens verden og den, som befinder sig på de sociale medier, udviskes i hvert fald, mens gruppen snart befinder sig i et escape room, hvor de må kæmpe for deres liv.

'No Escape' ligger således i samme boldgade, som gysene Escape Room og Escape Room 2, der også involverer skræmmende rum, der byder på farer, som kan have døden til følge.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeavenOfHorror.dk

Jeg kan ikke påstå, at No Escape er en videre imponerende film, men den er underholdende og har en skarp spilletid på 88 minutter. Jeg synes især også, at escape room udfordringerne og karakterernes indbyrdes venskab fungerede godt.

Til gengæld er der nogle dele af plottet, der bliver lidt for udfordrende. Jeg skal sluge for mange kameler til, at det helt fungerer. Nu er det godt nok en horror-thriller, hvor der skal leges lidt med publikum for at skabe stemning, men alligevel.

Du kan evt. læse vores fulde anmeldelse på vores hjemmeside.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.