Cookie- og Privatlivspolitik

News of the World

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
10.02.2021
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
News of the World
|

Western-filmen 'News of the World' handler om en mand fra Texas, som rejser rundt i Det Vilde Vesten for at dele nyheder fra hele verden.

Texaneren kommer dog på en noget anden opgave, da han går med til at hjælpe med at redde en kidnappet pige.

Tom Hanks ses i en af filmens hovedroller, der genforener ham med instruktøren Paul Greengrass. Parret arbejdede tidligere sammen om Captain Phillips

'News of the World' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er mindst 5. gang, at Tom Hanks spiller en kaptajn, så det er åbenbart noget han er god til. Eller også er det os som publikum, der godt kan lide at se ham i roller, hvor han har en hyggelig autoritetsfigur. Denne gang er det en tidligere yankee kaptajn fra Borgerkrigen, som efter krigen tjener penge som nyhedsoplæser i det vilde vesten.

Da han ved et tilfælde får ansvaret for en forældreløs pige (charmerende "Benni" fra Systembryder), udvikler filmen sig til en roadmovie. Og det er vel at mærke en feel-good road movie. Der sker selvfølgelig ting og sager på deres roadtrip gennem Texas, men det er klart en familiefilm, hvor alle kan være med. Der sker lige præcis det, du gerne vil have der sker. Og det er super hyggeligt selskab.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.