Cookie- og Privatlivspolitik

Network (1976)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Network
|

Filmen 'Network' er en dramatisk satire over medieverdenen.

Både Peter Finch, Faye Dunaway og Beatrice Straight modtog Oscars for deres roller. Filmen vandt også for Bedste originale manuskript.

'Network' er instrueret af Sidney Lumet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen veksler mellem at være et drama med noget på hjerte og satire over tv-branchen. Humoren er langt fra min smag, og skuespillet for hysterisk. De fleste skuespillere råber deres budskaber ud, og det bliver trættende og kedeligt at høre på i længden. Især fordi det er det samme budskab, der bliver skåret ud i pap igen og igen. Kun William Holden som Max virker som et ægte menneske. Hans præstation alene er dog ikke nok til at redde dramaet.

Simon

Jeg så den først i december sidste år. Lad mig være ærlig. Jeg hadede den! Det er svært at sige hvorfor. Især efter min holdning nu er vendt så meget. Nu elsker jeg den, og er i min top 30.

Det slog mig denne gang hvor meget den minder om Dr. Strangelove. Fuldstændig samme humor. Mindst lige så underholdende og spændende.

Skuespillet er så godt at man nogle gange ikke kan forstå det. Peter Finch som Howard Beale er nok den man husker bedst. Det kan godt være at han vandt over Robert De Niro, men han spiller bare super godt. Faye Dunaway var også fuldstændig vanvittig god, mens både William Holden, Beatrice Straight, Ned Beatty og Robert Duvall er bundsolide. Stærkt manuskript og instrueret også.

Det er mesteren Paul Thomas Anderson's favorit film, hvilket er hundrede procent forståeligt. Jeg hader en ting mere end noget andet i denne verden. At jeg ikke kan lide 2001, Citizen Kane, Das Boot og Casablanca. Das Boot: The Original Uncut Version har jeg lige bestilt, og 2001 og Citizen Kane ejer jeg, så de skal snart ses igen. Network er en fantastisk film, og hvis nogen fortæller mig at de ikke kan lide den bliver jeg AS MAD AS HELL AND I'M NOT GONNA TAKE IT ANYMORE!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.