Cookie- og Privatlivspolitik

Nattens dæmoner 2

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles uhyggelig og angstfremkaldende grundstemning, og den benytter sig i stort omfang af diverse gyservirkemidler. Den indeholder utallige scener, hvor en familie, heriblandt mindre børn, skræmmes af en meget ondartet dæmon, som hjemsøger deres hus. I mange scener ses en lille pige, som er besat af dæmonen, og man ser hvordan pigen forvandles og taler og udtrykker sig gennem dæmonens uhyggelige person. I én scene spærres en kvindelig hovedfigur pludseligt inde i et mørk værelse, hvor hun angribes af et uhyggeligt maleri, hvorefter hun i syner ser sin mand blive dræbt. Hertil kommer flere scener, hvor børn har voldsomme mareridt eller skræmmes af uhyggelige, uforklarlige fænomener. Det vurderes, at filmen kan virke stærkt skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.06.2016
| |
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Conjuring 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Gyseren ’Nattens dæmoner 2’ følger de to berømte dæmonuddrivere, Ed og Lorraine Warren, der rejser til den engelske forstad Enfield. 

Parret skal hjælpe en enlig mor, der bor med sine fire børn i et gammelt hus, som tilsyneladende er hjemsøgt. 

Familien har i en periode oplevet uforklarlige og angstfremkaldende hændelser, som især har centreret sig om den yngste datter, Janet. Men i forsøget på at hjælpe den unge pige, ender Warren-parret med selv at blive angrebet af en ondsindet ånd.

Filmen er en efterfølger til den succesfulde Nattens dæmoner fra 2013 og tager udgangspunkt i en sand historie, der eftersigende er en af Warren-parrets mest rædselsvækkende paranormale efterforskninger nogensinde.

’Nattens dæmoner 2’ er instrueret af James Wan, der er kendt for sit flotte stilistiske udtryk og effektive jump-scares. Både Patrick Wilson og Vera Farmiga vender tilbage til deres respektive roller som Ed og Lorraine Warren. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (895 votes)
4.9
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Filmen er [...] en ganske konventionel gyser og benytter flittigt genrens grundgreb: Frygt ophobes gennem falske alarmer og antydninger, og det endelige chok, den adrenalinbrusende forløsning, kommer først en tand senere, end tilskueren forventer." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • BT

    " ... som biografgæst og gyserfan bliver man suverænt underholdt og 100 procent 'gennemgyset'." (Henning Høeg)

  • Politiken

    "Den leg med at inducere virkelighedsfrygt i publikum rammer panden mod filmens selvalvorlige, men også komisk legesyge ophobning af horroreffekter ..." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laura

Jeg har nydt at se denne film og har fået de opiater fra hjernen, som jeg længtes efter i laaaaang tid.
God historie, gode effekter, endda "Marilyn Manson" medvirker i passende rolle. Og når man tænker, at det er sket i virkelighed...

Pernille

Super fed film. Men ét'eren var klart bedre

Ejnar

En rigtig god film, med høj spænding og gode/vilde gys.

Gormuser/915104

Mindes ikke jeg har set en bedre gyser - selv ovnskabens hotel må bukke under her trods egne originale psykologiske effekter

GiwizZeni

Et varelager for køkkenelementer? LOL!!!

Sara

Rigtig god film som levede op til alle forventninger og mere til. God og skræmmende film, med en del jumpscares undervejs. Både børn og voksne gjorde et rigtig godt job. Kan klart anbefales

Kirstenuser/440217

Fremragende og uhyggelig film.

Pernille

Rigtig god gyser! Men havde da håbet på noget lidt mere skræmmende, da alle har skrevet at den er så skræmmende.
Er ikke typen der ser gyser, da jeg hurtig bliver bange. Men synes ikke filmen var så slem. Men den har en god historie med sig.

Victor

Det følger rigtig godt de forrige film med Ed and Lorraine Warren. Jeg elsker de bruger Amitsville som eksempel, som også er en film der kan stærkt anbefales. :D

GitteKrarup

Must see for enhver gyser entusiast!! Vil næsten våge at påstå at den er bedre end den første! :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.