Mid90s

Censur 15
11. Jul 2019
85 min
Angel Films
Mid90s
Billede
(© Angel Films)
Billede
(© Angel Films)
6.0 / 6
Brugere (2)
4.7 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Ungdomsdramaet 'Mid90s' foregår, som titlen antyder, i 1990erne et sted i Los Angeles.

Vi følger 13-årige Steve, der bor sammen med sin unge mor og en aggressiv storebror, der truer ham dagligt. Steve er desperat for at få et faderbillede at se op til, så da han møder en gruppe ældre skatere, vil han gøre alt for at blive del af slænget.

De nye venskaber bliver starten på en sommer, hvor grænser skal afprøves med fester, stoffer og ulovligheder, mens Steve balancerer mellem at være barn og alt for hurtigt voksen. 

Coming-of-age-dramaet 'Mid90s' handler om at finde sin egen familie, når ens eget kød og blod svigter. Det er en både barsk og kærlig fortælling om de mest formative år, hvilket er et emne oftest skildret i værker af Gus van Sant med titler som Elephant, My Own Private Idaho og 'Paranoid Park'.

Filmen er skrevet og instrueret af skuespilleren Jonah Hill, der debuterer bag kameraet med en nostalgisk skildring af 90ernes skatermiljø.

Foran kameraet optræder en ualmindelig dygtig flok unge og primært ukendte skuespillere i selskab af de mere erfarne Lucas Hedges og Katherine Waterston. (Copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: