Magic in the Moonlight

Censur Alle
14. Aug 2014
97 min
Scanbox
Magic in the Moonlight
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I Woody Allen-filmen 'Magic in the Moonlight' er Stanley en verdenskendt tryllekunstner i 1920ernes England. Hans hobby er at afsløre andre kollegers tricks og kynisk udstille dem som bedragere - og han har aldrig fejlet. 

Denne gang rejser han til den franske Riviera for at bevise, at den unge Sophia, der tror, at hun kan tale med ånder og læse tanker, er en fusentast.

Stanley er stærkt opsat på at afsløre hendes bedrageri, men det er lettere sagt end gjort. Langsomt fascineres han af den charmerende og smukke kvinde, og da hun en dag fortæller ham en hemmelighed, hun umuligt kunne kende til, bliver den skeptiske Stanley i tvivl. Findes der virkelig magi? 

'Magic in the Moonlight' er fyldt med klassiske Woody Allen-elementer: tør humor, eksistentielle kriser og overraskelser. Den foregår i Europa, ligesom hans seneste mange film, og omhandler overnaturlige hændelser, som han også har berørt i bl.a. ’The Purple Rose of Cairo’ (1985), ’Alice’ (1990), Scoop (2006) og senest Midnight in Paris (2011). 

Og så har den 78-årige instruktør måske fundet en ny muse i Emma Stone. Skuespilleren (kendt fra Spider-Man-filmene) er allerede hyret til Woody Allens næste film i rækken. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: