Cookie- og Privatlivspolitik

Mystic River

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.12.2003
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mystic River
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'Mystic River' handler om tre barndomsvenner (Jimmy, Sean og Dave), der mødes efter mange års adskillelse. Deres ellers sorgløse barndom blev afbrudt, da Dave en dag blev bortført for at vende tilbage, misbrugt og for altid mærket.

De tre venners gensyn har en tragisk årsag. Jimmys ældste datter Katie er blevet myrdet, og Sean, der nu er kriminaldetektiv, bliver sat på sagen.

'Mystic River' vandt Oscars for Bedste mandlige hovedrolle (Sean Penn) og Bedste mandlige birolle (Tim Robbins). Filmen blev set af 163.000 danskere i biografen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Den kom helt uventet. Clinten finder Penn, Robbins og Bacon (mmm) frem, og skaber et absolut mesterværk. Jeg vil gerne fortælle, hvorfor filmen er et mesterværk, som alle skal se hurtigst muligt:

Filmen byder på en masse fantastiske præstationer, både bag og på kameraet. Sean Penn fik en velfortjent Oscar, hvilket Robbins også fik. Eastwood gjorde det helt fantastisk også. Hvor er den mand da bare genial.

Filmen byder på en masse "plot-twistes". Og når jeg siger "twistes", så mener jeg det. Det er ikke bare i slutningen, som en normal slags af de her type film har, men de kommer sgu tit.

Filmen er sindsygt uforudsigelig. Alle havde regnet med den til højrebenet, men den ender ved venstrebenet, og det venstrebenet levere varen. Selv jeg troede det var Robbins, men det var det ikke. Jeg havde læst den var uforudsigelig, men ikke så uforudsigelig. Det eneste ved slutningen er, at måden drengene gjorde det på, er lidt tynd. Jeg synes den skulle ende med, af Ray Jr. gjorde de fordi han mente at Brendan brugte for meget tid på hende, og ikke ham, og derfor gjorde de det. Men sådan må det jo være.

Men der er ingen tvivl om, at denne film er et mesterværk, og jeg råder dig til at se filmen.
Hold da op.

Nikolaj

Trods et imponerende opbud af skuespillere og ganske fornuftige præstationer, ender Mystic River op med at blive en lidt langsom krimi-thriller. En række gode plot-twist og den mørkeblå stemning der holdes igennem hele filmen indtil den "farverige" slutning, gør dog filmen værd at se.

Frank

Okay film

Lars Michael

jeg har hørt en historie fra det virkelig liv,den her historie minder meget om den.en stærk hvor man skal trække vejret ..og den holder.Godt skuespil

Jeff

An acting master class wrapped in a brilliant movie. Brilliant!

S. Rico

Med alle de priser der regner ned over denne film havde jeg forventet noget helt enestående. Den er da også fin. Men ikke noget at særligt.

Wayne

Kan den mand lave dårlige film - næppe. Fede twists undervejs, i en mørk film om gamle venskaber.

simon

Min abselut ynglings film over alle

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.