Cookie- og Privatlivspolitik

Mystic River

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.12.2003
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mystic River
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'Mystic River' handler om tre barndomsvenner (Jimmy, Sean og Dave), der mødes efter mange års adskillelse. Deres ellers sorgløse barndom blev afbrudt, da Dave en dag blev bortført for at vende tilbage, misbrugt og for altid mærket.

De tre venners gensyn har en tragisk årsag. Jimmys ældste datter Katie er blevet myrdet, og Sean, der nu er kriminaldetektiv, bliver sat på sagen.

'Mystic River' vandt Oscars for Bedste mandlige hovedrolle (Sean Penn) og Bedste mandlige birolle (Tim Robbins). Filmen blev set af 163.000 danskere i biografen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Trods et imponerende opbud af skuespillere og ganske fornuftige præstationer, ender Mystic River op med at blive en lidt langsom krimi-thriller. En række gode plot-twist og den mørkeblå stemning der holdes igennem hele filmen indtil den "farverige" slutning, gør dog filmen værd at se.

Frank

Okay film

Lars Michael

jeg har hørt en historie fra det virkelig liv,den her historie minder meget om den.en stærk hvor man skal trække vejret ..og den holder.Godt skuespil

Jeff

An acting master class wrapped in a brilliant movie. Brilliant!

S. Rico

Med alle de priser der regner ned over denne film havde jeg forventet noget helt enestående. Den er da også fin. Men ikke noget at særligt.

Wayne

Kan den mand lave dårlige film - næppe. Fede twists undervejs, i en mørk film om gamle venskaber.

simon

Min abselut ynglings film over alle

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.