Cookie- og Privatlivspolitik

My Big Fat Greek Wedding 2

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
24.03.2016
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
My Big Fat Greek Wedding 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

I filmen 'My Big Fat Greek Wedding 2' er Toula Portokalos og hendes mand, Ian, nået et godt stykke ind i ægteskabets næste fase som forældre til en nu 17-årig pige.

Teenagedatteren, Paris, er så småt ved at være klar til at flyve fra reden, og den sidste periode hjemme bruger hun på at gøre oprør og ignorere sin mors overbeskyttende råd. Toula kan til gengæld genkende mere og mere af sin egen mor i sig selv. Pludselig er traditioner og familiens græske værdier blevet vigtige for den engang så rebelske kvinde.

Reflektionerne får også Toula til at tænke tilbage på dengang, hvor hun mødte Ian og trak ham og hans ikke-græske rødder ind i familien. Hvad der engang var et særdeles passioneret forhold, er nu lig med madpakker og skolehjemsamtaler, og tiden er ved at være inde til forandring. Men hvem skal Toula spørge til råds?

Den romantiske komedie 'My Big Fat Greek Wedding 2' er efterfølgeren til My Big Fat Greek Wedding, der blev en kæmpe succes for 15 år siden. 

Nia Vardalos og John Corbett er tilbage på rollelisten, og det er igen førstnævnte, der står bag manuskriptet. Begivenhederne er også denne gang inspireret af virkeligheden og afspejler Vardalos' erfaringer fra moderskabet. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
4.4
1.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Nia Vardalos bukker sig for dybt efter pengene, og vi andre kan i en mental tilstand et sted mellem at være målløse og fornærmede allerede kåre årets ringeste film ved udgangen af første kvartal." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "De humoristiske øjeblikke er få, retningen er pænest sagt rundtosset, men mest af alt er filmen småborgerligt fej ..." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... en ulidelig usjov farce, hvor grækerne opfører sig som indavlede hjernedøde patrioter spillet af de samme skuespillere tilført lidt Botox hist og her." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Jeg tror at jeg har lavet en fejl her, da jeg så filmen at jeg først så nr.2 og ikke fil startet med nr.1 , da jeg nok bedre kunne forstå den.
Men filmen er mere plat end en god historie, men og hva så.
Bare en gang imellem er det da meget rat med nogle plat.

Spidermanuser/166287

Syntes at den første film var en feel good movie og så frem til denne, men hold nu op, sikke et flop!
Dårligt spillet og plat manus.

Henning

Det er lykkes rigtigt godt at lave en opfølger... Til tider helt vidunderig underfundig humor...

Eddie

Amazing!! :D

Trine

Kanon god film med seriøs god humor i. Kan klart anbefales.
Er bedre end hvad medierne skriver.

Sarah

Filmen er super sjov og underholdende for stort set alle aldre. Jeg har ikke set den første men det var intet problem!

Mette

En rigtig sjov film , også sjovt at det er de samme skuespillere der var med i den første film
Kan kun anbefales.

Peter

Så filmen og må indrømme som dansker at den er kanon sjov og super gode skuespiller. Tom Hanks kone Rita Wilson spiller også med i den samt John Stamos fra 80er serien Full House. Det er vigtigt at vi kan forstå og se andre kulturer end kun os selv, få et godt grin. Vi kan lære af andre kulturer og på den måde forstå hinanden bedre. På den måde får man en bedre verden med LOVE.
***slettet pga. upassende sprog***
Det korte og lange er se filmen og vurder den selv og lad ikke journalisterne give dig dit synspunkt. Jeg kan kun sige at den var kanon god og værd at se. Bedøm selv og lad ikke andre bedømme for dig.

Wayne

Så bliver den afgjort værd at se.

christinauser/15692

love den et godt cast og det blive en ham sjov film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.