/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

My Best Friend's Girl

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
01.01.2009
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
My Best Friend's Girl
|
I 'My Best Friend's Girl' vil Tanks bedste ven gerne overbevise sin eks-kæreste om, at de skal finde sammen igen, og han beder derfor Tank om at invitere hende ud på en mislykket date.

Tank siger ja, da hans speciale netop er at skræmme kvinder tilbage til deres mænd. Mødet med vennens eks-kæreste viser sig dog at være mere kompliceret end forventet.

Kate Hudson, Dane Cook og Jason Biggs spiller de tre bærende roller i 'My Best Friends Girl'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (108 votes)
3.5
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Humoren udfolder sig på et herligt upolitisk korrekt plan under bæltestedet og er for det meste en smule mere chokerende end normalt i en romantisk komedie fra det pussenussede USA." ()

  • Jyllands-Posten

    "Værst af alt er ”My Best Friend’s Girl” en film, der er så begejstret for sig selv, at den overspiller til bristepunktet." (Sophie Enberg Sonne) ()

  • Politiken

    "... hvis man som jeg ikke finder stand-up-komikeren Dane Cook helt så sjov, som han indlysende nok selv synes, er det i længden svært at fastholde interessen." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicoline

Første gang jeg så My Best Friends Girl var jeg ikke så begejstret og havde faktisk til at starte med givet den 3 stjerner. Men da jeg så den igen var den klart bedre, ved ikk om det er fordi jeg så den alene anden gang og bedre kunne følge med og leve mig ind i den. Men jeg har efterhånden også lært at tage film som de er, om man kan lide dem eller ej. My Best Friends Girl er fyldt med humor - både god og dårlig, den er ret forudsigelig men det synes jeg mange romantiske komedier er nu om dage. Det er en sød nok historie - igen er det store dilemma i centrum ;"jeg er vild med min bedste vens pige, hvad gør jeg?".
Kate Hudson er bare helt igennem adorable som sædvanlig og hun gør det godt i sin rolle som Alexis. Synes det er fedt at hun til at starte med ikke vil noget seriøst med Tank selvom han er vild med hende, så kan han føle hvordan det er at være i den anden ende. Slutningen er heller ikke noget som man ikke havde kunne gætte sig til.
Det er en fin nok film, men den kunne have været endnu bedre hvis der var blevet holdt bare en smule igen med den selvfede humor og hvis den havde været en smule mere uforudsigelig. Men det er bare min mening. Alligevel skal den have 4 stjerner, den sidste stjerne er nok mest pga. Kate Hudson :)

Wayne

om ham der er ekspert i at få kvinder til at hade sig - altså bare ikke hende her.

Powdergirl

Fantastisk film, med kate hudson og dane cook. En film hvor handlingen godt kunne forestille sig at ske i virkeligheden, dog ikk helt på samme måde :-)

ania

det er en sød film,men har vi ikke set det før...

Sjøberguser/286935

En sjov og underholdende film....med en del kærlighed i......Kan klart anbefales.....

Louiceuser/13828

Virkelig kærlighed hvis man skal finde sig i det :-) Tja vi kan jo alle blive bedre mennesker :-) sjov og underholdende.....

Maja T

Det er en sjov, sød film - og selvfølgelig også fræk - som man næsten kun kan forvente med skuespillerne Dane Cook og Alec Baldwin med i filmen.
Du ser kvinderne i filmen blive udsat for de mest bizarre ting, ting du aldrig ville drømme om, skete i virkeligheden... Så slå din røv ned i sædet og se en god underholdende film!

Christina

En sjov, fræk og underholdende film . . Med en annelse romantik, men ikke for meget.. Kan klart anbefale den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.