Cookie- og Privatlivspolitik

Mus & ræv i den syvende himmel

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er i de fleste scener fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog flere lettere dramatiske scener med ulykker, forfølgelser, opgør, overfald og slåskampe. I en temmelig dramatisk scene fx er en af hovedkaraktererne oppe at slås med en stor ond ræv, der flere gange i løbet af filmen har optrådt truende. Stemningen i filmen veksler mellem at være positiv og munter og lettere foruroligende. Da de fleste af scenerne med den lettere foruroligende stemning er af kortere varighed, og da filmen foregår i et eventyrligt univers med stor distance til realisme, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen under 7 år. Filmen får derfor en 7 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
21.04.2022
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I mysi patrí do nebe
|
Versioner: se alle
2D, 2D - dansk tale, Særvisning Dansk Tale
|
Billetter
Mus og ræv i den syvende himmel plakat

Animationsfilmen 'Mus & ræv i den syvende himmel' handler om to ærkefjender, en ræv og en lille mus, der mødes i dyrehimlen efter et uheld.

Efter en ret uheldig hændelse nede på jorden vågner den livlige lille Mus pludselig op i dyrehimlen. Her møder hun den mere forsigtige og sky Ræv, som Mus helt bestemt mener at have set før… Men hvor? Aha! Det var Ræv, der jagtede Mus ud på vejen nede på jorden, så det er selvfølgelig hans skyld, at de begge er endt i dyrehimlen!

Af naturlige årsager kunne de aldrig blive venner nede på Jorden, men i dyrehimlen er sagen en helt anden: Her kan dyr nemlig ikke længere spise hinanden, og de er befriet fra deres naturlige instinkter.

Det er meget heldigt, for Mus og Ræv bliver nemlig nødt til at samarbejde for at få succes på deres rejse gennem den mærkelige nye verden.

Ræve har tidligere indgået i umage makkerpar, bl.a. med en kanin i Zootropolis og en hund i Mads og Mikkel.

Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.6
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Som et befriende alternativ til sukkersød amerikansk animation taler tjekkisk børnefilm om døden med hjertevarme, melankoli og livsvisdom." (Marcus Uhre)

  • Jyllands-Posten

    "De bedste overraskelser kommer, når man mindst venter det – og en sådan en af slagsen melder sig med denne østeuropæiske co-produktion, der taler præcist og charmerende til hele familien med et eventyr, der nok er lidt generisk i strukturen, men som afvikles fundamentalt spændende og teknisk flot animeret." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Tjekkisk animationsfilm er charmerende, men også irriterende, for den rejser lige så mange spørgsmål om døden, som den prøver at besvare." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Monicka

Den blive jeg nød til at i biffen og se med min søn

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.