Cookie- og Privatlivspolitik

Munich (2005)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.01.2006
| |
2 timer 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Munich
|

Ved De Olympiske Lege i 1972 dræbte den palæstinensiske terror-gruppe Sorte September to israelske sportsfolk i OL-byen og tog yderligere ni som gidsler.

De flygtede til Münchens lufthavn, hvor det kom til kamp med tysk politi. Da røgen havde lagt sig, var de ni sportsfolk, en politimand og fem af de otte terrorister blevet dræbt.

Efterfølgende rekrutterede den israelske regering en gruppe Mossad agenter, som fik til at opgave at efterspore og derefter henrette dem, der var ansvarlige for aktionen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

det sjove ved ham Steven Spielberg, at man ikke rigtig ved om hans film er gode eller dårligt,og denne her er lidt det sammen skal man elske den eller hade den.men jeg tager den til mig og siger end af de bedre film med ham

Jeff

Very good. You can feel the tension throughout and some good performances for the most part.

Wayne

Spielberg kan sit filmhåndværk, ingen tvivl om det. Og kvaliteten fejler ikke noget i denne film - som beskriver Mossad folkenes, somme tider noget naive, kamp for at hævne 1972 drabene. Den er dog en alelse tung, uden at blive direkte kedelig.

S. Rico

Filmen rammer utrolig godt tiden i 1970'erne. Alt i filmen virker realistisk på den front: både farverne, stilen, tonen, og den måde historien langsomt skrider fremad på, er som at sidde og se en gammel film fra dengang.
Bagsiden af medaljen er så, at mere end 2½ time i et sådant tempo bliver tungt at se på. Man behøver ikke at være historisk eller politisk interesseret for at finde filmen underholdende, men man skal have en god portion tålmodighed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.