Cookie- og Privatlivspolitik

Mumifars eventyr

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående rolig og omsorgsfuld grundstemning. Filmen indeholder enkelte let uhyggelige scener. Da de uhyggelige scener forløses hurtigt og positivt samt at filmen udspiller sig i et velkendt univers, og hovedkaraktererne er modige og handlekraftige, vurderes filmen ikke at kunne virke skræmmende for børn.

Se mere på medierådet.dk
02.03.2023
| |
1 time 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Muumipapa seiklused
|
Billetter

Animationsfilmen 'Mumifars eventyr' er nyeste kapitel om mumitroldene, baseret på Tove Janssons børnebøger, der tidligere er blevet filmatiseret i bl.a. Mumitroldenes vinter - Bliver det jul i år?

Da stakkels Mimi bliver sengeliggende efter et hvepsestik, vil Mumifar muntre ham op med historier fra sin eventyrlystne ungdom. Mumifar fortæller hjerteligt om sin barndom i denne animationsfilm, hvor han indlevende beretter om, hvordan han flygtede fra sit børnehjem og om mødet med en kendt opfinder.

Han fortæller om dengang han sejlede med en båd på et vildt og stormende hav, og om dengang han reddede Mumimor og sød kærlighed opstod.

'Mumifars eventyr' vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "'Mumifars eventyr' er en film, der gerne vil give børn noget med videre – visuelle indtryk, værdifulde budskaber og noget at tale om." (Kim Sidsel Minuva)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.