Cookie- og Privatlivspolitik

Mumien: Dragekejserens grav

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.08.2008
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
|

I Mumien 3 (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor) har troldkvinden Zijuan kastet en forbandelse over Kinas hensynsløse Dragekejser og hans hær på 10.000 krigere og begravet dem i ler som en stor, tavs hær.

Glemt for æoner, er kejseren (Jet Li) nu blevet vækket til live fra sin evige søvn af den unge eventyrer Alex O’Connell (Brendan Fraser) der nu må søge hjælp hos de eneste, der ved mere om at bekæmpe de udøde, end han selv gør - nemlig hans forældre.

Dragekejserens tørst efter verdensherredømmet er ikke blevet mindre efter tusinder af år i ufrivillig fangenskab og med ufattelige overnaturlige kræfter, forsøger han nu at genoplive sin overjordiske hær, med mindre familien O’Connell kan stoppe ham.

'The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor' er et actionadventure i bedste Indiana Jones-stil med Brendan Fraser og Jet Li.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1242 votes)
3.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Biljagter, laviner, kung fu og gigantiske hære i rasende kamp med hinanden skaber medrivende underholdning, og som forgængerne fra 1999 og 2001 er filmen nok ekstremt drabelig, men glemmer ikke at holde en passende humoristisk distance til sin kulørte handling (Ebbe Iversen). ()

 • Ekstra Bladet

  Selv betragtet ud fra filmens egne beskedne popcornspræmisser er der tale om en ualmindelig livløs omgang, der burde have været lagt i graven allerede på manuskriptstadiet (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  ... resultatet [er] blot blevet en ubehjælpsomt slap blanding af amerikansk og asiatisk action, hvor kalkulerne i forhold til OL-aktualitet og det store asiatiske biografpublikum er alt for åbenlyse (Jakob Levinsen). ()

 • Politiken

  Filmen er med andre ord langtfra rigtigt god, men ikke desto mindre bedre end Indiana Jones. Ganske vist kan det være svært at se, hvem der skal se filmen og hvorfor? (Erik Jensen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

BLIVER NÆVN SPOILER.Kan huske jeg glædet mig enormt til denne efterfølger og er en af dem der er vokset op i 90,erne. Så brokker mig ikke over effekterne og det er så flot Animeret bare det at se når Dragon Emperor forvandler sig til den Drage. Har også snakket om det med nogle venner og nogle har også nævnt det her. Det er død ærgerligt Rachel Weisz ikke er med og man finder en Stand in. De skulle måske havde holdt sig til Temaet fra de to andre film (Egypten). Men det så fedt at Dragon Emperor kan bruge Elementerne og synes godt han kunne havde brugt dem mere i den og for eksempelt fremkalde to sværd op af jorden. Det her er den børnevenlige i trilogien og sagt med pæne ord. Den er okay :)

Frank

Dårlig film

Wayne

Ikke så ringe, men bare en lidt anden historie.

mikkel knudsen

det var en god film men den var dårlig...
og jeg blev skuffe over den men de to første film de var meget bedre.

S. Rico

Det må så være slutningen påThe Mummy serien. De to første var super gode. Men denne er ganske enkelt ikke værd at se.

Leilauser/8491

Man kan altid komme til grine

Fbarbesuser/244560

Hvorfor så jeg denne film. Sucks big time

Karsten

ikke den bedste film jeg har set... Men den var god nok til at holde mig i biografen.

Dj Gonzo

hmm ja
tiden gik da med det, ok film men en typisk efter følger.. se den hvis du keder dig.

Nogenuser/12232

den er god, og god at se hvis man er fan af de andre. men ellers ikke så god

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.