Cookie- og Privatlivspolitik

Mr. Nice

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.03.2011
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mr. Nice
|

I 'Mr. Nice' har Howard Marks (Rhys Ifans) lige fra starten høje ambitioner med sit liv. Det begynder med en studieplads på Oxford, hvor hans venner introducerer ham til marijuana, som han straks forelsker sig i og han øjner et kæmpe potentiale.

Trods flere forsøg på en sund karriere, lokkes han tilbage til en verden med narkohandel, hvor han opnår stor respekt blandt dealerne, og snart tager pengestrømmen og drømmene magten.

Grådigheden fører til større risici, og Howard er nu en del af et livsfarligt spil, som truer både hans egen frihed og de mennesker, som står ham nær.

'Mr. Nice' er en mestendels sand, solskinsstrålende, men også tragisk historie om et helt surrealistisk liv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... Rhys Ifans [går] igennem filmen med en ’Man kan da ikke gøre for, at man har charme’-attitude... ligeså uforskammet charmerende som sin hovedperson." (Iben Albinus Sabroe) ()

  • Jyllands-Posten

    "... helt igennem Rhys Ifans' film, og han gør det fremragende. Men det er desværre ikke nok til at gøre den helt vellykket. ... uforholdsmæssig lang i spyttet." (Katrine Sommer Boysen) ()

  • Politiken

    "[Ifans] bærer filmen og giver figuren Marks de tiltrængte nuancer. Det er virkelig en fantastisk historie, og virkelighedens Marks har en stor fanskare. At filmen vil nyde samme popularitet er ikke helt så sandsynligt." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Filmen er egentlig rimelig god, men samtidig kan den også være lidt for meget.

Synes den første halvdel af filmen er fremragende, men det sidste stykke af filmen bliver desværre lidt for meget af det samme, og desværre halv kedeligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.