Cookie- og Privatlivspolitik

Mr. Brooks

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.07.2007
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mr. Brooks
|

Earl Brooks (Costner) har det hele. En kærlig hustru og en hengiven datter. Han er velanset i lokalsamfundet, og hans virksomhed blomstrer.

Men Brooks lever et dobbeltliv. I det skjulte er han også seriemorder med adskillige mord på samvittigheden. Det er lykkedes Brooks at holde trangen til at dræbe nede i flere år – lige indtil hans onde alter ego overtaler ham til at begå endnu en blodig forbrydelse. Men denne gang går det galt.

Fotografen Smith opdager Brooks, mens han er i gang med forbrydelsen. Nettet strammes om Brooks, da Smith begynder at afpresse ham – og samtidig er politiet lige i hælene på ham...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

AufVideoSehen

Havde aldrig hørt om denne morderiske perle, da jeg faldt over den i en tilbudskasse hos min lokale filmkøbmand. Costner og Hurt er en slags to i en og selvom det lyder lidt dumt må jeg indrømme at det fungerede overraskende godt for Mr. Brooks. En thriller flere bør se, hvis de tør :-!

Wayne

på flere reoler end den gør. Costner og hans alter ego William Hurt gør det fremragende. Efter i mange år at have holdt dyret nede, dukker morderen op igen i den helt almindelige familiefar - pludselig har han også datteren han skal forsvare, og er der noget der er gået i arv?

S. Rico

Costner er perfekt castet i denne meget anderledes film, hvor der gives en noget atypisk vinkel på en seriemoder film. Den er helt uforudsigelig, og selv om Costner spiller en total-syg-i-roen moder, så kan man alligevel ikke lade være med at fatte en vis sympati for ham og hans uholdbare situation. Og spændingen holder hele filmen igennem. Glimrende!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.