Cookie- og Privatlivspolitik

Movie 43

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Movie 43
|

En række forbundne kortfilm følger tre børn, mens de gennemsøger internettet for at vinde den mest forbudte film i verden.

'Movie 43' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
1.7
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Dette er den slags film Monty Python ville have lavet, hvis de havde været aktive idag. Hvis man vælger at se den fra det perspektiv, så er den faktisk ret sjov.

De blev betragtet som geniale, med deres sketces - som ofte var mere vanvittige end dem vi ser i denne film.

Fedt at stjernerne er med på det totale vanvid.

Ja, det er ikke en klassiker - men der er et par gode grin undervejs.

victor

SYNDES DET ERR DEN BEDDSTE FIM EVER NU STOPPERES DERP EN KO PÅF LUGT TLA BITCH JEG RE ADNE KO

Line

Mere fristil end film. Bare ærgeligt at filmen overhovedet ikke fungerer eller er spor sjov, når så mange stjerner spilder talentet på sådan en omgang lort.

Nis Hartmannuser/888079

Denne film har ikke den store sammenhæng, men er mest en samling sketches af blandet kvalitet. Baggrundshistorien er direkte latterlig og det dårligste skuespil du finder i denne film. Humoren er plat, meget plat, men den virker til tider. Samtidigt er filmen spækket med kendte skuespillere der bl. a. tæller Hugh Jackman, Kate Winslet, Halle Berry, Gerard Butler, Johnny Knoxville, Emma Stone og mange flere. Nogle af sketchene er forfærdelig dårlige, mens andre lagde mig ned af grin. Et par af mine favoritter var Batman & Robin på speed-dating, Johnny Knoxville der fanger en alf og Halle Berry & Stephen Merchant på blind date. Filmen er langt fra et mesterværk, men den kan dog hive et par gode grin hjem, men derefter er den nok hurtigt glemt.

Frank

Dårlig film

The Womanuser/8031

Her gik Hollywood for lavt!

AufVideoSehen

Et stort flop samlet i en affaldssæk med en række af små utroligt dårlige sketches med mange kendte navne og ansigter. Man kan næsten ikke lade være med at undre sig over hvorfor de har sagt ja og hvem der har godkendt dette projekt. Og nej, man bliver hverken beriget med jomfruer, guld eller andre former for intellektuel rigdom af at se Movie 43 til ende. Man kan dog ikke afvise at ens testikler skrumper eller at man får en utroligt dårlig smag i munden. Nu er du advaret - og det er helt op til dig om du vil skide på gode råd.

The Moviemaster

Da jeg først så traileren tænkte jeg "Det her bliver ligesom Seth Macfarlane, sjov, random, sort humor" syntes traileren var så sjov...

Og så, så jeg filmen....

Ingen timing OVERHOVEDET! Den er usjov af værste skuffe. Klicheerne er store, scenerne trækker ud... Vent... jeg tror hvis de tog ham/hende der klippede dem og sparkede dem ud af klippe rummet og fik en bedre klipper ind kunne den ha været sjov. Eller endnu bedre fyr hele det kreative hold bag filmen og erstat dem med nogen som har det mindste komiske talent og timing, det ville gøre den bedre!

Jeg sidder tilbage og tænker "Mon skuespillerne manglede penge? eller havde de en kollektiv hjerneskade?

Den ene stjerne er for at den 3 gange fik mig til at trække på smilebåndet og komme med et akavet fnis

Wayne

Det lader ikke til at brugerne hos IMDb er vilde med den.

http://www.imdb.com/title/tt1333125/

Men er du vild et cast - det bliver en must-see på DVD, uanset hvad.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.