Cookie- og Privatlivspolitik

Moulin Rouge! (2001)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Moulin Rouge!
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Baz Luhrmanns version af den tragiske kærlighedsfortælling i 1800-tallets Paris er et filmisk festfyrværkeri. I ”syndens hule” i Paris år 1900 forelsker den unge forfatter Christian (Ewan McGregor) sig i kurtisanen Satine (Nicole Kidman). I et overvældende visuelt sanseorgie til tonerne af et fantastisk soundtrack, der eklektisk blander gammelt og nyt, får vi den tidløse fortælling om deres umulige kærlighed. En film om sandhed, skønhed og frihed, men mest af alt om kærlighed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (85 votes)
4.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Over kærelighedfilm.

Katja

Jeg er vild med den!

Katrine

En skøn romantisk film, fyldt med dejlig musik og alt hvad der høre til en musical.

S. Rico

Efter den geniale De Forbudte Trin var forventningerne helt oppe. Men da det gik op for mig, at der er tale om en gennemkomponeret musical, så stod jeg af. Det fungerer bare ikke, når al dialog med djævlens vold og magt skal synges.

Hvorfor kan man ikke bare nøjes med at lave musicals med en række gode musikalske indlæg - og så have resten i normal dialog? Den efter min mening tåbelige idé med at lave musicals gennemkomponerede har ødelagt film som Sweeney Todd, Phantom of the Opera, Evita og nu også Moulin Rouge.

Tag og se på Chigaco. Det er et eksempel på en musical af rette skuffe. Selv om filmen næsten kun består af musiknumre, så bliver det på fornemste vis bundet sammen af handling med normal dialog. Dette gør hele set-up'et langt mere spiseligt, og karaktererne flerdimensionelle.

Wayne

Musical i det højeste tempo, der nogensinde er set. Det ville have klædt filmen med en smule ro og eftertænksomhed.

Dea<3

Det er en helt vidunderlig film, spækket med Romantik og drama <3 Også er der noget fantastisk musik i den ;) Det er en film man skal se!!!! Selvom man måske ikke er så meget til romantiske film, så skal man se den her:P

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.