Cookie- og Privatlivspolitik

Mother and Child

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
18.11.2010
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mother and Child
|

’Mother and Child’ er et drama med en stribe solide skuespillerinder i hovedrollerne.

Tre kvinder har én ting tilfælles: De er alle dybt knyttet til adoption.

Karen (Annette Bening) fik et barn som 14-årig, som blev bortadopteret straks ved fødslen, og hun har siden følt et brudt bånd til den datter, hun aldrig har kendt.

Elizabeth (Naomi Watts) voksede op som adoptivbarn og er nu en ambitiøs og fremadstræbende ung advokat, men ensom i sit privatliv.

Lucy (Kerry Washington) er sammen med sin mand netop ved at begynde at udforske mulighederne for at adoptere et barn.

’Mother and Child’ er instrueret af Rodrigo Garcia, der tidligere har skildret kvinders liv i ‘Things You Can Tell Just By Looking At Her’ og ’Ni liv’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.8
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en klog, skarp og meget bevægende film... Troværdigheden er total, og tung eller svært tilgængelig er filmen på ingen måde, for Garcia fortæller i en elegant flydende stil og har sans for såvel det sanselige som det humoristiske." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... én af den slags film, der, takket være fantastiske skuespillere, et fuldendt manuskript og en helstøbt (omend til tider smertefuld) historie om adoption, ensomhed og genforening, transporterer én langt væk." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Filmens styrke ligger først og fremmest i de glimrende skuespil-indsatser... Desværre udnytter filmen ikke sit eget potentiale fuldt ud." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... manuskriptet er ment usentimentalt, men ender desværre med at være dryppende og klichétungt... Filmens langstrakte tone får de ellers glimrende præstationer til at virke anstrengende i længden." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... vedkommende og velspillet drama... bliver langstrakt og sødsuppet i spyttet til sidst." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Birthe

Det er den bedste film jeg længe har set

Carmen Nørgaard

Dygtige skuespiller, og stærke personer. Historien er meget øm og den tager fat i Identitet og kærlighed, noget vi vel alle har prøvet. Her sat lidt på spidsen.
Den har dog et ældre publikum, men kan anbefales!

milesuser/469678

denne film rammer plet hvad angår at ethvert valg vi træffer, så får det konsekvenser.. den stærkeste film jeg har set i biograferne siden Precious i foråret.. flot flot skuespil..

Charlotte

Så den i går aftes i Dagmar. Lad jer ikke "snyde" af titlen der kunne være lidt "sukkersød". Den er fremragende-forrygende godt spillet af alle de deltagende - specielt Kerry Washington leverer en fantaskisk præstation. Med stof til eftertanke om hvordan vi formes af vore omgivelser fra barns ben og hvordan vores egen personlighed bliver præget af hvad der er omkring os og inden i os. Kan være en farlig cooktail

Maxuser/577588

Smukt fortæling og man må godt knibe et tår .......
megt flotte prestationer ,ikke mindst af Anette B. men men lad os nu ikke "snyde"os af Naomi som er super stærk ! ;))
Anbefalses

set i Dagmar søndag 9.45 ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.