Cookie- og Privatlivspolitik

Mortdecai

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en let og humoristisk grundstemning, men indeholder flere dramatiske optrin med forfølgelser, slagsmål og skyderier. I en indledende scene opstår der et slagsmål på en restaurant, der smadres glas, og der går ild i flere mennesker. I en anden scene dræbes en kvinde med en syl i ryggen, og en tredje scene indeholder biljagt, skyderi, eksplosion og brand. Da de dramatiske scener er korte, overvejende forløses med humor, og da man ikke ser nogen mennesker komme til skade, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mortdecai
|

Filmen 'Mortdecai' handler om kunsthandleren Charles Mortdecai, der leder efter et maleri, som er blevet stjålet. Eftersigende skulle maleriet indeholde koden til en gammel bankboks, der er fuld af Nazi-guld.

Johnny Depp spiller kunsthandleren, og på rollelisten findes også Olivia Munn og Ewan McGregor.

Historien om kunsthandleren og gentleman-tyven er baseret på Kyril Bonfigliolis Mortdecai-romantrilogi. 

'Mortdecai' er ikke planlagt til dansk biografpremiere. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Utroligt at man ofrer så meget på design og skuespillere - for bagefter at lave noget som er ringere end de nyeste Pink Panter film.

Egentlig er Johnny Depp's rolle ikke så langt væk fra rollen som Jack Sparrow. Men det er en hel del sjovere at se en sørøverkaptajn med løse håndled, end en engelsk "gentleman" med de samme.

Elizabethuser/938069

JOHNNY DEPP ! ! helt sikker en film der skal ses

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.