Cookie- og Privatlivspolitik

Mortal Kombat

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionpræget grundstemning og indeholder adskillige brutale kampscener, hvor personer og væsner lemlæstes på blodigt udpenslet vis. Der er desuden scener, hvor uskyldige personer, herunder børn, trues og dræbes af skurke. Selv om filmen primært foregår i et univers langt fra en genkendelig virkelighed, gør udpenslingen af volden, at filmen vurderes at kunne virke skræmmende for børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
20.05.2021
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mortal Kombat
|

Actionfilmen 'Mortal Kombat' er baseret på det populære kampspil af samme navn.

I filmen er MA-fighteren, Cole Young, som tjener penge på at få bank, komplet uvidende om hans rødder - og hvorfor Kejseren af The Outworld har sendt sin bedste kriger, Sub-Zero, efter ham.

Da faren går op for ham, frygter Cole for sin families sikkerhed, og han sætter derfor jagten ind efter Sonya Blade, efter et tip fra specialsoldaten Jax, der har det samme mystiske dragemærke, som Cole er født med.

'Mortal Kombat' er tidligere blevet filmatiseret af Paul W.S. Anderson i 1995 samt i flere efterfølgere. Fansene var dog delvist skuffede over, at der var skruet ned for volden og blodet, der ellers altid har været spilseriens varemærke. Den nye film råder bod på det ved at levere de ikoniske finishers og blod i stride strømme.

Bag den nye film står bl.a. producer James Wan, der tidligere har instrueret film som The Conjuring, Fast & Furious 7 og Aquaman.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
5.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Madsuser/594685

Jeg er enig! Det ville være rart at vide om vi får den at se her i biograferne i DK?

Shah Bazidas

... at Valby Kino kommer til at have den på programmet fra d. 3. juni, men det lader til, at Kino.dk bevidst holder filmen anonym, nok som straf til Warner Bros. ift. deres HBOMax simultan premiere fadæse.

Shah Bazidas

Det kunne være rart at få noget bekræftelse omkring, hvorvidt vi får Mortal Kombat at se i de danske biografer eller ej?

Shoppo

Jeg voksede op med at spille dødelig kombat med min familie på trods af at jeg var gen z, fantastisk spil til folk der kan lide kampbaserede videospil. Jeg er en enorm Mortal Kombat-fan, så da jeg fandt ud af, at denne film kom ud, var jeg begejstret for at se den. Jeg så traileren og undersøgte skuespillerne og fandt ud af, at hovedpersonen (Cole) havde en baggrund for kampsport uden for filmen sammen med detaljeringsniveauet i hver scene sammen med det klassiske Mortal Kombat-tema fik mig til ondt at se det endnu mere. Denne film indeholder et niveau af gore, action og et plot som ingen andre.

Patrick Suser/689051

This i have very little anticipation for since Mortal Kombat is of the brutal genre....meaning high expectations for this is HIGH!...everything from the cast to the martial arts choreography to the plot/story they cant or rather must not fuck this up!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.