Cookie- og Privatlivspolitik

Mortal Kombat

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionpræget grundstemning og indeholder adskillige brutale kampscener, hvor personer og væsner lemlæstes på blodigt udpenslet vis. Der er desuden scener, hvor uskyldige personer, herunder børn, trues og dræbes af skurke. Selv om filmen primært foregår i et univers langt fra en genkendelig virkelighed, gør udpenslingen af volden, at filmen vurderes at kunne virke skræmmende for børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
20.05.2021
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mortal Kombat
|

Actionfilmen 'Mortal Kombat' er baseret på det populære kampspil af samme navn.

I filmen er MA-fighteren, Cole Young, som tjener penge på at få bank, komplet uvidende om hans rødder - og hvorfor Kejseren af The Outworld har sendt sin bedste kriger, Sub-Zero, efter ham.

Da faren går op for ham, frygter Cole for sin families sikkerhed, og han sætter derfor jagten ind efter Sonya Blade, efter et tip fra specialsoldaten Jax, der har det samme mystiske dragemærke, som Cole er født med.

'Mortal Kombat' er tidligere blevet filmatiseret af Paul W.S. Anderson i 1995 samt i flere efterfølgere. Fansene var dog delvist skuffede over, at der var skruet ned for volden og blodet, der ellers altid har været spilseriens varemærke. Den nye film råder bod på det ved at levere de ikoniske finishers og blod i stride strømme.

Bag den nye film står bl.a. producer James Wan, der tidligere har instrueret film som The Conjuring, Fast & Furious 7 og Aquaman.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Den gamle Mortal Kombat film fra 1995 har ikke ligefrem ældet med ynde. Men hvis man syntes, at den var fed dengang, så vil man også have en fest med den nye 2021 udgave.

Det skal dog bemærkes, at der ikke er tale om et remake. Man skal eksempelvis ikke sidde og glæde sig til selve turneringen, for den kommer aldrig. Men man bliver selvfølgelig ikke snydt for en masse seje one-on-one kampscener. Det er jo ligesom det, der er hele idéen med Mortal Kombat. Kampene foregår så bare uden for turneringsringen.

Siden Sub-Zero og Scorpion tilbage i 1995 var first-movers mht. at gå med ultra cool mundbind, så har det været et stort fanønske at se den ultimative duel mellem netop de to. Og det da også et af højdepunkterne ved den nye film, at de to ikoner er fjender fra starten af.

Et andet højdepunkt er sjuften Kano, der står for det meste af filmens humor. Han er en forfærdelig low-life karakter, men altså også forfærdelig morsom. Hvor han i den gamle film var så irriterende, at man ønskede ham død, så er han her så sjov, at man ønsker at være i hans selskab hele tiden.

Der hvor filmen halter er, når den bliver for high-fantasy. Lord Raiden og den onde troldmand var allerede lidt tåkrummende at se på tilbage i 90'erne. Og det er desværre stadigt tilfældet.

De er heldigvis ikke med så meget. Og ser man bort fra de to - og ser man bort fra en lidt antiklimatisk slutning - så er der dømt totalt underholdede vold, blod og high-energy kampscener i små 2 timer.

Madsuser/594685

Jeg er enig! Det ville være rart at vide om vi får den at se her i biograferne i DK?

Shah Bazidas

... at Valby Kino kommer til at have den på programmet fra d. 3. juni, men det lader til, at Kino.dk bevidst holder filmen anonym, nok som straf til Warner Bros. ift. deres HBOMax simultan premiere fadæse.

Shah Bazidas

Det kunne være rart at få noget bekræftelse omkring, hvorvidt vi får Mortal Kombat at se i de danske biografer eller ej?

Shoppo

Jeg voksede op med at spille dødelig kombat med min familie på trods af at jeg var gen z, fantastisk spil til folk der kan lide kampbaserede videospil. Jeg er en enorm Mortal Kombat-fan, så da jeg fandt ud af, at denne film kom ud, var jeg begejstret for at se den. Jeg så traileren og undersøgte skuespillerne og fandt ud af, at hovedpersonen (Cole) havde en baggrund for kampsport uden for filmen sammen med detaljeringsniveauet i hver scene sammen med det klassiske Mortal Kombat-tema fik mig til ondt at se det endnu mere. Denne film indeholder et niveau af gore, action og et plot som ingen andre.

Patrick Suser/689051

This i have very little anticipation for since Mortal Kombat is of the brutal genre....meaning high expectations for this is HIGH!...everything from the cast to the martial arts choreography to the plot/story they cant or rather must not fuck this up!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.