Cookie- og Privatlivspolitik

Morning Glory

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
27.01.2011
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Morning Glory
|
I komedien 'Morning Glory' bliver den hårdtarbejdende tv-producer Becky Fuller (Rachel McAdams) fyret fra sit job på et lokalt nyhedsprogram.

Becky er dog så heldig at få arbejde på morgenshowet 'Daybreak', som hun straks beslutter sig for at genoplive ved at hyre den legendariske nyhedsvært Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Pomeroy nægter desværre pure at have noget med kendis-sladder, vejrudsigter og mode at gøre, og han er heller ikke meget for at arbejde sammen med den tidligere skønhedsdronning Colleen Peck (Diane Keaton), som er morgen-tv veteran.

Selvom de opfører sig eksemplarisk, når de er på live, går der ikke lang tid, før deres egoer støder sammen, når kameraerne er slukkede.

Becky har samtidig sine egne problemer i forholdet til kollegaen Adam Bennett (Patrick Wilson), som er begyndt at knirke.

I 'Morning Glory' skal hun ikke kun kæmpe for at redde sit forhold, omdømme og job, men også tv-programmet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (41 votes)
3.6
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "... uhyre morsom og overraskende vellykket." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... selvom 'Morning Glory' ikke er perfekt, er den sød og sjov." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Utroværdig og anstrengende..." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hver en scene i den film er totalt kokset - og ikke med vilje." (Johs. H. Christensen) ()

 • BT

  "... trods sin slatne brod underholdende nok til at glide ned uden større modstand. Ganske passende emnet taget i betragtning." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Rachel McAdams spiller hende der burde tage et andet job - men det gør hun bare ikke. En dag bliver hun sikkert fyret, fordi hun ikke længere har det der skal til - desværre er hun så nok blevet for gammel til at stifte familie, og få børn.

Trist amerikansk virkelighed, med komiske undertoner. Ganske hyggelig at bruge sin tid på, uden at man føler at man er blevet væsentligt beriget, bagefter.

Sjoveste indslag er Diane Keaton, som viser komiske evner. Harrison Ford har en ikke særligt udfordrende rolle.

Jeff

The kind of movie that makes me wish I could give minus stars.

kristinauser/457455

har lige været inde og se filmen og jeg må sige at jeg synes den var vildt god og ikke spild af penge:)

Mikkysmomuser/48376

Filmen var da ok, men da jeg gik derfra, havde jeg følelsen af, at den egentlig ikke havde handlet om noget som helst interessant, spændende eller sjovt, men kun om, at Harrison Ford var en gammel mavesur journalist/reporter som skulle blødes op af en ung energisk producer - INTET andet!

Jeg kunne lige så godt have brugt de par timer på noget andet og mere spændende. Filmen har i hvert fald ikke beriget mit liv med noget som helst.

Tina Stig

Jeg er ikke nogen hard core filmnørd og jeg kan se at de to tidligere anmeldere nok har noget mere styr på hvilke film de 3 hovedrolleindehavere tidligere har medvirket i, men jeg var inde og
se filmen igår aftes til Tøsetorsdag i Cinemaxx i København.

Det var første gang jeg deltog i arrangementet Tøsetorsdag og det
var et superhyggeligt og godt arrangement, men filmen var ikke een
jeg nødvendigvis vil anbefale andre at gå i biografen og se. Den kan godt vente til den kommer på dvd eller tv for den sags skyld.

Den var da meget sjov, men jeg sad ikke og slog mig på lårene af
grin, så jeg bemærkede mest at Patrick Wilson er lidt lækker.

BIOMANEN

Den er bare sjov og underholdende. Rigtig god skuespiller præsentationer af både Diane Keaton og Harrison Ford.
Han er virkelig god som den bitre og gnaven vært på showet.
Jeg syndes at det er rart at begge skuespiller laver noget som de
ikke har gjort før det viser at de har mod til andet end det sædvanlige. Jeg syndes at den skal se i biografen, det er rart at grine sammen med de andre, for der er mange gode grin i filmen.
Det er en film der mest henvender sig til folk i aldren 25 og opefter.
Jeg vil anbefale at se den hvis man vil have en sjov aften og mange gode grin. Den henvender sig til begge køn, så tage bare kærsten/ægtefællen med.

Nadineuser/13852

Diane Keaton what are you up to now :/
Den sidste film jeg har set med hende var "Because I said so" - som jeg jo nærmest har slidt op på dvd. Ellers er der den fantastiske "Something's Gotta Give" men siden "Because i said so" fra 2007 har hun stort set medvirket i to film om år som ikke er blevet til noget rigtigt. Kedelige has been/ done before film.

For at give de andre skuespiller lidt af opmærksomheden. Harrison Ford, høre simplethen ikke hjemme i sådan en komedie og så som morgen vært, nej vel. Rachel McAdams har ikke været med i nok film til at styre hovedrollen for denne. Husker hende som den onde teenager i Family Stone, og den snobbede teenager i Mean Girls. Gælder mig til se hende spille en voksen rolle.

Den ser spændene ud men forud siger det bliver en film man smider på når man ikke rigtigt har noget lave agtigt. Skal klart ses og grines af men tro næppe det bliver i biografen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.