Cookie- og Privatlivspolitik

Moonage Daydream

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Dokumentaren er hurtigt klippet og indeholder i sekvenser brug af dramatiske lydeffekter og klip fra både fiktionsfilm og autentiske optagelser, som kan virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
16.09.2022
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Moonage Daydream
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, Babybio, Seniorbio
|
Billetter
Moonage Daydream plakat

Dokumentarfilmen 'Moonage Daydream' belyser David Bowies liv og unikke talent, som gjorde ham til en af de mest produktive og indflydelsesrige kunstnere i vores tid.

Det er Bowie selv, der fører ordet og er med til at afdække, hvad der gjorde ham til det musikalske ikon, han er blevet for mange generationer af fans og musikelskere. Med musik fra de 48 albums får vi også indsigt i, hvor hans inspiration kom fra.

Filmen fik premiere i det officielle program i Cannes og blev modtaget med begejstring. Filmanmelder Peter Bradshaw fra The Guardian gav filmen fem stjerner og skrev bl.a. "Glorious shape shifting ecology to the man” og fra Varietys filmanmelder Owen Gleiberman lød det: ”Evoke(s) the most legendary landmarks of film".

Dokumentaristen Brett Morgen er kendt for sin særlige fortællestil med film som Cobain: Montage of Heck, 'The Kid Stays in the Pictures” og 'Jane'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.7
4.7

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Filmmagasinet Ekko

  "Brett Morgens psykedeliske trip af en dokumentar om David Bowie er lige så unik og grænsesprængende som sin hovedperson." (Claus Nygaard Petersen)

 • Information

  "Det er filosoffen, livselskeren, vovehalsen David Bowie, der portrætteres i det smukke mindfuck, der er dokumentaren 'Moonage Daydream'. Den fortæller os, at vi med Bowies død ikke kun tabte en stor kunstner. Vi tabte også en mand, der elskede livet og anerkendte døden på vegne af os alle." (Ralf Christensen)

 • Politiken

  "Med fri adgang til David Bowies private arkiver har dokumentarfilmskaberen Brett Morgen skabt et smukt personligt portræt, der næsten kan ses som et posthumt selvportræt." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "Akkompagneret af fornemt arkivmateriale giver David Bowie et reflekterende og generøst indblik i den alsidige karriere, som gjorde ham til en af det 20. århundredes mest interessante skikkelser. Men instruktør Brett Morgen har truffet nogle besynderlige valg i fremstillingen." (Martin Gronemann)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Strit

Bowies musik er altid god! Men jeg holdt mere af Bowie, før jeg så Moonage Daydream

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.