Cookie- og Privatlivspolitik

Monsters

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Monsters
|

I filmen 'Monsters' styrter en NASA-sonde med en samling prøver fra en fremmed planet ned i grænselandet mellem Mexico og USA.

Seks år efter er halvdelen af den mexicanske stat inficeret af udenjordiske livsformer, og myndighederne tvinges til at afspærre det monsterbefængte område.

Samantha er strandet på den mexicanske side af grænsen med ringe udsigt til kunne komme hjem, da parringssæsonen snart starter blandt de fremmede væsner.

Journalisten Sam, der arbejder for Samanthas far, presses derfor til at bringe hende sikkert hjem til USA. I "The Infected Zone"' er der dog intet helle, så det er i kamp mod tiden, at det umage par bevæger sig ud på den livsfarlige ekspedition.

'Monsters' er instrueret af Gareth Edwards, der også har instrueret Godzilla.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Eller; lang ørkenvandring mod fredelig sameksistens.

Det er svært at vide hvad man skal gøre med oplevelsen - på den ene side fortæller den det fine budskab om at ikke alt fremmed er farligt, og så er den samtidig ballancerende til at være en kærlighedshistorie. Men det virker som om den befinder sig på et uvist stadie, midt i det hele.

Monstrene ligner lidt dem fra Spielbergs; War of the Worlds. Men de er bare nuttekære og udstøder hyggelige hval/delfin - lyde.

Visuelt fint, men også en slutning - uden slutning.

Nikolaj

I forhold til det lave budget (Under 500.000 dollars) Gareth Edwards brugte på dette sci-fi drama, så er det ganske imponerende hvad han har fået ud af det. Filmiske effekter, visuelle effekter, skuepsillet, samt den generelle instruktion er god og gennemarbejdet. Jeg synes dog aldrig filmen bliver helt spændende, men den har en dejlig anderledes historie

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.