Cookie- og Privatlivspolitik

Monsterjægerne

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.10.2009
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Monsterjægerne
|
'Monsterjægerne' handler om Oliver hvis farfar påstår, at han har været monsterjæger.

Men 12-årige Oliver tror ikke på ham indtil den dag, hvor hans ellers normale forældre begynder at opføre sig virkelig mærkeligt. Med hjælp fra sin gyserelskende lillebror, Lasse, finder Oliver ud af, at det er det frygtede Skyggemonster, der er på spil.

Skyggemonstrets dronning bevæger sig fra person til person via kys og efterlader sine ofre med deres personlighed helt forandret, - ofte i en tilstand af total uansvarlighed.

Da faren for alvor går op for farfar, afslører han sandheden for sine børnebørn: Oliver er udset til at være den næste store monsterjæger. Men Oliver er bange og har slet ikke mod til at redde byen fra det vanvittige Skyggemonster.

Især ikke fordi han i forvejen har travlt med at flygte fra bøllen Phillip uden at tabe ansigt over for den kønne Luna. Men snart går det op for Oliver, at han ikke har noget valg: enten fanger han monstret eller også fanger det ham!

'Monsterjægerne' er instrueret af Martin Schmidt (Guldhornene).


Facebook
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (558 votes)
4.3
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Martin Schmidts instruktion er veloplagt, og mange scener i 'Monsterjægerne' er underholdende formet med en passende balance mellem humor og dramatik..." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Slæbende snak og alt for mange scener uden fremad-gear. Det er muligt, at børn i 8-10 års alderen vil synes nogenlunde om filmen..." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Jeg kan ikke komme på en eneste grund til, at man skal se dette tarvelige produkt, der sænker det i forvejen ikke synderligt høje bundniveau i dansk familiefilm med flere alen." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Problemet er bare, at filmen hverken er rigtig skæg eller ordentligt uhyggelig." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jannie

en spændende film

karinauser/15279

den er god og man fik nogen gys og grin den kan man godt se flere gange

solvej

Rigtig go film, men lidt for uhyggelig til mit mindste barn på 6 år.

lotteuser/900584

Kanongod og underholdende film - lige en for vores dreng på 8.

Kan helt klart anbefales

emiluser/714356

kanon god så den med søster

Dorthe

havde mormor på 73 år med inde og se denne film - min 10 årige søn og min mand og jeg selv synes den var god og sjov. Fed underholdning med lidt gys og grin...

Se den med åbent sind...

Jetteuser/357552

rigtig god fil for børnene

O Hara

Børnene (alder 10-12) synes den var rigtig fin.

Therese

Der er dømt action for alle pengene! Jeg var inde med mine venner (26 år)for at se den ellers børnehenvendte film, og jeg må indrømme at jeg var stadiet over skeptisk i starten. Dog efter at have set nogle minutter vidste jeg, at denne film er sublimt lavet! Fantastiske filmeffekter og sikke en casting! Manuskriptet og dialoger er virkelig velskrevet, og der skal ikke meget til før den slår james bond på min favorit-action-film-liste! Se den - jeg beder jer!

magnususer/540115

Normalt kan jeg godt se hvis jeg hved at det er meningen den er til børn, men denne her film skal jeg under ingen omstændighed se den. Filmen er en dansk børneudgave af ghostbusters og det er mildest talt noget jeg slet ikke kan klare.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.