Cookie- og Privatlivspolitik

Monster Huset

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
15.09.2006
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Monster House
|

Alle børnene på vejen vidste, at de IKKE skulle nærme sig Hr. Nebbercrackers hus. De skulle ikke engang sende en ballon eller en bold ind i hans forhave.

Da det alligevel sker, og drengene DJ og Buller forsøger at tilbageerobre en basketball, kommer Nebbercracker farende, får et hjerteanfald og fragtes til sygehuset i ambulance - det forladte hus bliver levende og begynder at hævne sig.

Steven Spielberg og Robert Zemeckis er bagmænd på en anderledes animationsthriller. Se den sammen med hele familien – det er nok det sikreste...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
3.6
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg var i ihvertfald positivt overrasket over filmen, både handlingen men skam også animationen.

Tribute

Den er alt for dyster og spænende og også lidt sjov.
Jeg kunne rigtig godt lide filmen. Jeg kan godt forstå hvorfor at den fik alderen 11år det er heller ikke en sjov familie film.
Den er mere en familie gyser som godt kan være mega spænende og lidt for dyster til små børn under alderen 6år.

Det gik jo ikke så godt for den i biografen fordi at de fleste forældre (Mødre) ikke gad at se sådan en film med deres børn. Jeg kunne godt lide den men jeg vil ikke have den på DVD.
Det er en Perfekt Halloween filmsom kan vises i TV. Den tæller ikke med i min top 5-10 for de bedste gyser film jeg har set, men den tæller med for de underligste familie film jeg har set.

Nogenuser/12232

Det er måske ikke lige frem en helt normal børnefilm de er normalt lidt ensformet men ikke denne her. og hele filmmen bliver bare bedre og bedre og det er en af grundende til af den skal havde så mange stjerner. For når man laver en film der er anderledes er der helt vildt godt

zinf

Filmen er ikke en typisk børnefilm efter min mening. Budskabet i filmen er, at man ikke skal dømme folk ved første blik, og skaber et humoristisk og lidt "uhyggeligt" billede af hvad der kan ske i børns fantasi. Kan helt klart anbefale den :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.