Cookie- og Privatlivspolitik

Mit ustyrlige hjerte

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Store dele af filmen er fortalt i et roligt tempo og har en positiv og livsbekræftende stemning. Den indeholder dog scener, hvor personer er angste, har mareridt, besvimer og falder omkuld med alvorlige hjerteproblemer. I en scene har hovedpersonen fx et uhyggeligt mareridt lige inden, han får et hjerteanfald. I en anden scene falder hovedpersonen omkuld med et hjerteanfald, er i alvorlig livsfare og bliver hentet af en ambulance. Da de fleste af scenerne er af kortere varighed og forløses positiv, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2019
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dieses bescheuerte Herz
|
Mit ustyrlige hjerte

Det tyske komedie-drama 'Mit ustyrlige hjerte' handler om Lenny, en udforsvarlig "rich kid" i 30'erne, som bliver ansvarlig for den 15-årige hjertepatient David efter tvang fra sin far.

Lenny ender dog med at holde af drengen og beslutter sig for at bryde alle regler, så han kan opfylde alle sin nye, unge vens dybeste ønsker. 

Historien er baseret på bestselleren af Lars Amend og Daniel Meyer, som selv lider af en hjertesygdom.

Vi har tidligere set et umage venskab gro mellem den lamme Phillipe og hans hjælper i biografhittet De urørlige.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.1
2.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Filmen er fyldt med potentielt bevægende øjeblikke, men de ender som en kø af klichéer." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Jo, 'Mit ustyrlige hjerte' er forudsigelig, men også rørende og munter, og filmens relationelle budskab er der ikke noget i vejen med." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Budskabet er særdeles sympatisk, og tilskueren lærer et og andet om, hvor svært det er at leve med en hjertesygdom. Alligevel er det svært at se, hvem filmen henvender sig til. Men velspillet, ordentlig og korrekt." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.