Cookie- og Privatlivspolitik

Mission: Impossible III

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.05.2006
| |
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mission: Impossible III
|

I 'Mission: Impossible III' vender Tom Cruise tilbage til seriens rødder, nemlig en fortælling om en superhemmelig gruppe af agenter, som samarbejder om at lægge en indviklet fælde for deres modstandere og infiltrerer fjendtlige organisationer, hvorefter de forsvinder sporløst igen.

Hans figur Ethan Hunt kan med dygtige agenter som Luther Stickell (Ving Rhames), Zhen (Maggie Q), Declan (Jonathan Rhys Meyers) og Lindsey (Keri Russell) tillade sig at trække sig lidt tilbage fra den aktive tjeneste. Så langt, at han mener, at han kan tillade sig et privatliv med sygeplejersken Julia (Michelle Monaghan).

Men i hans branche, risikerer man altid at have arbejdet med hjem, og snart skal Hunt prøve kræfter med den hensynsløse våbenhandler Owen Davian (Philip Seymour Hoffman).

J.J. Abrams har instrueret denne tredje Mission Impossible med dobbeltspil, hæsblæsende jagter og fantastiske stunts i en handling, der strækker sig fra Vatikanet til Shanghai!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (48 votes)
4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men der skulle heller ikke så meget til.

CINEMANDRUP

J.J.Abrams knalder et Mission Impossible stempel på sit CV og det er et velfortjent og godkendt stempel. Nu er filmen endelig på vej tilbage til sine rødder med et fedt plot og som en agentfilm skal være.

Tom Cruise (alias Ethan Hunt) er endnu engang manden med alle hemmelighederne, evnerne og en anonymitet, der får selv Jason Bourne til at sige: "Hvordan gør du det?" Dette er og bliver en af de roller som Cruise vil have på sig for altid og en erstatning vil være nærmest umulig at forestile sig. Han ejer denne rolle til fulde.

Vi præsenteres for en skurk, spillet af Philip Seymour Hoffman - may he rest i peace - som er ualmindelig rolig af karakter, men samtidig en person med mange forbindelser og en koldblodig attitude, hvor man aldrig ved hvad han mon gør nu. Philip gør det godt som skurk, men nogle gange virker han lidt malplaceret. Alt i alt gør han det godt og jeg var tilfreds.

Plottet er begyndt at få tilbage til rødderne sammen med stilen, hvilket jo er en agentfilm der handler om at få jobbet klaret med total anonymitet og derefter forsvinde ud i den rene luft uden et spor. Vi mærker fornemmelsen af den første film genspejle sig i denne og det er en fryd. Denne gang tilføjet agentens dilemma: kan jeg lægge mit job bag mig og stifte familie?

Actionscenerne er fabelagtige. Der er hæsblæsende stunts til folket og det er tillagt præcision som agenter bedst kan og deres opgaver er mindblowing godt planlagt, så jeg kan kun klappe i hænderne af deres forberedelse/udførelse, for det er Mission Impossible i en nøddeskal.

Filmen er gennemført, godt udtænkt og uden tvivl den næstbedste siden den første i serien. Den har en enorm underholdningsværdi og den kan gentagne gange smides i afspilleren som en aftenfilm. Stor anbefaling herfra.

This Message Will Selfdestruct In 5 Seconds…..:-)
5
4
3
2
1
BOOM. 5 Stjerner.

Star

Fede effekter og tom Cruise som spiller agent helt perfekt efter min mening men god acion triller (;

Thor

okay film :)

Frank

Dårlig film

Lars Michael

jeg har aldrig været vilde med de her film,men jeg tog en tur i biografen og jeg blev dejligt overraske over for en fed film.

Jeff

I did not enjoy this at all. The points are for the stunts.

Kathrineuser/419912

Den anbefaldes! Den er utrolig spændende og skide god!

Wayne

Ghost protocol (nr. 4) er muligvis bedre - men har ikke så spændende et plot som denne. Den hører afgjort til de bedste i serien.

S. Rico

Philip Seymour Hoffman er desværre ikke helt overbevisende som ærke skurk. Jeg er kender, at han er en fantastisk skuespiller, og han gør det som sådan også udmærket. Men han virker bare ikke skræmmende - mere lidt latterlig. Og det er næppe hensigten.
Synd, for der er ellers skruet et fint plot sammen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.