Cookie- og Privatlivspolitik

Mission: Impossible 2

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.07.2000
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mission: Impossible 2
|

I filmen 'Mission: Impossible 2' sendes Ethan Hunt og hans team ud på en næsten umulig mission - de skal opsnappe og ødelægge en dødelig virus, inden den falder i de forkerte hænder.

Ethan Hunt er nu blevet øverste led i IMF (Impossible Mission Force), og det er ham, der rekruterer agenter til de forskellige missioner. Da den tidligere IMF-agent Sean Ambrose stjæler en farlig virus - og dens modgift - og planlægger at sælge den til højestbydende, sætter Hunts chef Swanbeck (Anthony Hopkins) Hunt på en missionen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (41 votes)
3.3
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Den bliver lidt for plat.

CINEMANDRUP

Så har John Woo overtaget førerstolen fra Brian De Palma og giver sig i kast med næste kapitel i Mission Impossible serien.
Desværre sagt er den nok den dårligste af dem i serien - efter min mening.

Rent historiemæssigt hænger vi her i en meget tynd tråd i forhold til den første film. Det føles som et alt for hurtigt setup for at få endnu en mission impossible film på benene. Den mangler noget af det elegance som den første film havde.

Hvis der er én ting som denne film ikke mangler, så er det action. John Woo er bestemt en mand der spiser sin action til morgenmad for det er integreret del af ham og hans film og han har stor forståelse for dette og hvad der virker. Filmen er spækket med rigtig fede scener, som afløser hinanden i ren action mylder.

Et par mindeværdige scener som gør filmen ekstra fed at se:

Åbningsscenen med Ethan Hunt (Tom Cruise) hængede på en klippe med én hånd og efterfølgende Cliffhanger øjeblikke er panoramisk, visuelt og stuntmæssigt afsindigt flot lavet. Cruise ville selv lave stuntet til dette og man må sige at han har trænet til det - respekt for manden, for det er mildest/bogstaveligt talt halsbrækkende awesome.

Motorcykelscenen til sidst i filmen. Sikke en jagt og sikke et faremoment. At det så er overdrevent er i denne sammenhæng ligegyldigt for det ser alt for godt ud.

Tom Cruise gør det igen godt og gør rollen til sin helt egen. Filmen har underholdningsværdi, helt bestemt, men det er ikke den bedste i serien.

Og så lige ros til bandet Limp Bizkit for en vildt fed udgave af mission impossible temasangen. Den originale temesang er fortsat den bedste, men Take A Look Around kommer lige i hælene og er hardcore i den grad.

Frank

Dårlig film

Wayne

Jeg var desværre ikke så godt underholdt - bevares John Woo har instrueret, og actiondelen er i top. Desværre er den meget overfladisk og den ringeste i serien.

S. Rico

John Woo kan altså noget med at skabe de mest fantastiske vilde og - temmelig langt ude - actionfilm. Bare se på Face/Off eller Paycheck.
Når man så kombinerer ham med Tom Cruise og Mission Impossible universet, så kan der kun komme et forrygende resultat ud af det.
Og tonen er slået an lige fra første scene, hvor Cruise hænger på en klippe i én hånd med lækre panoreringer af landskabet. Og det kulminerer med Cruise som uovervindelig énmands hær på motorcykel i en helt igennem fantastisk afslutning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.