Cookie- og Privatlivspolitik

Miss Saigons 25 års galla forestilling

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
3 timer 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Miss Saigon: 25th Anniversary Performance
|

Kærlighedshistorie i 'Miss Saigon' handler om den unge barpige Kim, som har mistet sine forældre i Vietnamkrigen, og forelsker sig i den amerikanske soldat, Chris.

Deres liv bliver for evigt forandret, da Saigon falder.

'Miss Saigon' er skrevet af makkerparret Boublil/Schönberg, som også stod bag 'Les Misérables'. Den havde verdenspremiere i London 1989, hvor den lukkede efter 10 år. Men i 2014 genopstod *Miss Saigon' i en nyere opsætning på Prince Edward Theatre i London, og det er denne version der nu kan opleves i biografen.

Efter en kort pause byder denne særlige opsætning på gæsteoptrædender fra den originale rollebesætning, inklusive Jonathan Pryce og Lea Salonga. Den første forestilling i København introduceres af Pernille Petersson Carmohn og Søren Launbjerg, der spillede henholdsvis Kim og Chris i den første danske opsætning af 'Miss Saigon' på Østre Gasværk Teater i 1997.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
5.6
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jens Kirk

Jeg indrømmer det gerne. Jeg ELSKER sang og musik, og i særdeleshed musikteater, både opera og musical. Og jeg har et meget blødt punkt for Miss Saigon. Jeg så den første gang på Østre Gasværk Teater i 1990'erne og var solgt. Den her filmede produktion fra Prince Edward Theatre fik premiere i 2014 og markerede 25 års jubilæet for denne skønne musical. Jeg har været i Prince Edward Theatre 2 gange og set den og det var et overordentligt dejligt gensyn, at opleve den på det store biograflærred. Musikken er betagende. Sangerne er velsyngende og spiller skuespil så selv englene i himlen må sidde i en salig rus. Alt går op i en højere enhed, når teatertroldmanden Cameron Mackintosh går i gang med sit teatertrylleri og denne jubilæumsproduktion af Miss Saigon er ingen undtagelse. Jeg var ligeså solgt i biografen, som jeg var de 2 gange, jeg så produktionen i Prince Edward Theatre (hvor den desværre ikke går længere).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter