Cookie- og Privatlivspolitik

Miss Pettigrews Fantastiske Forvandling

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
31.10.2008
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Miss Pettigrew Lives for a Day
|

I 'Miss Pettigrews Fantastiske Rejse' er Guinevere Pettigrew (Frances McDormand) en midaldrende guvernante i London, 1939, som endnu engang er blevet uretmæssigt fyret fra et job.

Hun opsnapper imidlertid et jobtilbud som ”socialsekretær” for starletten Delysia Lafosse (Amy Adams) og bliver straks kastet ind i Delysias udsvævende liv blandt overklassen i førkrigstidens ubekymrede high society-miljø. Miss Pettigrew hjælper Delysia med at navigere i kærlighedslivet og karrieren, men det er ikke nemt med hele tre mænd i Delysias liv.

Selv tiltrækkes Miss Pettigrew af den galante tøjdesigner Joe (Ciarán Hinds), som desværre er forlovet med den snobbede modedame Edythe (Shirley Henderson). I løbet af de næste 24 timer vil Guinevere og Delysia, trods deres forskelligheder, finde styrke hos hinanden og i fællesskab opdage deres romantiske skæbner.

'Miss Pettigrews Fantastiske Rejse' spørger: Kan man ændre sit liv og finde kærligheden på blot en enkelt dag?
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
3.9
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Hvis Oscar Wilde kun havde haft et ganske lille talent, kunne han have skrevet en historie som 'Miss Pettigrews fantastiske forrvandling' (Ebbe Iversen). ()

 • BT

  ... som tilskuer sidder man efter bare halvanden time tilbage i biografstolen med et stort lykkeligt grin smurt hen over ansigtet (Henning Høeg). ()

 • Ekstra Bladet

  ... Sætter man ikke forventningerne for højt, kan man godt finde værre måder at slå et par timer ihjel på (Henrik Queitsch). ()

 • Jyllands-Posten

  ... let som en champagnecocktail, men de indvendinger, man kunne have imod filmen, opvejes uden besvær af dens fornøjelige tone (Sophie Engberg Sonne). ()

 • Politiken

  En film, der på mere godt end ondt er en usædvanlig gammeldags sædekomedie (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Malene Waage

En utrolig smuk og bevægende film, som ingen har set, men som er helt igennem unik, og burde være en film, som de fleste så.
Det er en sød og anderledes historie, med en del fantastiske skuespillere, der gør denne film til en dejlig og anderledes oplevelse.

M

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.