Cookie- og Privatlivspolitik

Miraklerne

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er for størstepartens vedkommende fortalt i et roligt tempo uden brug af voldsomme virkemidler. Der indgår dog enkelte dramatiske optrin. I flere scener er der råb og skænderier, i en scene forsvinder en dreng ud i natten og i en scene kommer en lille pige kommer til skade på et arbejdsredskab. Da disse scener ikke er voldsom udpenslede, og da det udspiller sig indenfor rammerne af et roligt univers, vurderes filmen kun til at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
06.08.2015
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Le meraviglie
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Filmen 'Miraklerne' handler om den 13-årige Gelsomina, der bor langt ude på landet med sine forældre og tre søskende i Norditalien.

Den unge pige har et exceptionelt instinkt for at avle bier, og hendes far har da også allerede planlagt sin datters fremtid som arvtager til gården og honning-produktionen.

Men da et tv-program, der vil vise landmændenes produkter frem, kommer til egnen vækkes Gelsominas interesse for noget andet en bier. Desværre deler familiens overhoved ikke hendes fascination af tv-værtinden og medieverdenen.

Det italienske drama 'Miraklerne' modtog Juryens Grand Prix i Cannes 2014. I rollen som tv-værtinden ses landets førerende skuespillerinde, Monica Bellucci, mens debutanten Maria Alexandra Lungu spiller Gelsomina.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
5
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Alice Rohrwacher har en særlig evne til at suge sine tilskuere ind i filmen, så vi føler solen brænde på næseryggen og den hengemte lugt i udhusene." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "Rohrwachers værk hører hjemme i den meditative, gådefulde boldgade, men for det tålmodige publikum er der en charmerende og usentimental fortælling i vente." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "'Miraklerne' handler ikke som sådan om mirakler, men er et i sig selv. Et underspillet, seriøst, rørende og tænksomt filmmirakel." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "[...] portrættet af den store pige i klemme mellem barndom og ungdom, mellem drømmende leg og alt for pligtopfyldende arbejdsomhed, mellem landbrugets slidsomme fortid og tvivlsomme fremtid gør [...] stærkt indtryk." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Der sker ikke rigtigt noget. Og så alligevel, langsomt begynder noget at give efter, flyde, flytte sig, gå i stykker. 'Miraklerne' er en lille film med god tid, et døsigt, småmagisk studie i andre menneskers flertydige issues." (Linea Maja Ernst)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lone

super dejlig film om livet og menneskenes mange lag,om opvægst og voksen dom, som stille og roligt blev blåtlagt lag for lag. Der gives intet facit, men masser af eftertanke om livet på godt og ondt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.