Cookie- og Privatlivspolitik

Minions 2: Historien om Gru

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Animationsfilmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder en række dramatiske scener med forfølgelser, biljagter, truende væsner og farefulde situationer. Da det hele imidlertid foregår indenfor en komisk ramme, og forløses positivt til sidst, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de mindste børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
30.06.2022
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Minions: The Rise of Gru
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), 4DX 2D - dansk tale, Babybio - dansk tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'Minions 2: Historien om Gru' er fortsættelsen til det første eventyr om Grusomme Mig-skurken Grus små gule undersåtter.

I denne film befinder vi os i 70'erne, hvor Gru er barn i en forstad. Det er årtiet for bukser med svaj og disco, men Gru er mere optaget af superskurke og specielt De 6 Slyngler, som han er kæmpe fan af.

Gru har udtænkt en plan for at blive ond nok, så han kan blive medlem af De 6 Slyngler. Og heldigvis kan han få hjælp af sine loyale følgere, de gule, kaosskabende minions.

Kevin, Stuart, Bob og Otto – en ny minion med bøjle – går i gang med at bygge Grus første skurketilholdssted, eksperimenterer med våben og sætte deres første mission i søen.

Hjælperne blev først introduceret i Grusomme Mig, der handler om verdens største skurk, der stilles overfor en udfordring i form af tre forældreløse piger.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (68 votes)
4.6
2.7

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "De animerede figurer er tilbage i en løs samling af dårlige sketches, der efterhånden bare er enormt irriterende. Man skulle tro, at historien ville køre mere eller mindre på skinner. Men 'Minions 2: Historien' om Gru går konstant i stå i jagten på sjove scenarier." (Aske Nielsen)

  • Jyllands-Posten

    "Det er passende, at landets biografer går i gult samtidig med Tour de France-starten - Minions er i den grad tilbage." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Nu stikker det helt af for de gule minions. Og det er fandeme sjovt. Ud over at den er fuld af skør fantasi, originale indfald og et tempo, så man glemmer at være sur på Hollywood." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjarke

Ungerne elskeden og vi voksne synes også vældig godt om den :)

MaggieLA

Hele salen grinte gang på gang. Sjov, sød, charmerende og med en masse ledetråde til de tidligere film. Bestemt værd at se.

Petrescu

"Minions 2: Historien om Gru" er lavet med én ting for øje: Profit. Den første tjente over 1 milliard dollars og nu vrider filmselskabet flere mønter ud af publikum med de små gule væsner, der vrøvler, laver ulykker og viser deres numser, fortalt i sketches uden sammenhæng. Der er intet at komme efter for nogen målgruppe.
Spring denne over, vis jeres børn andre film med hjerne, hjerte og sjæl.

Asger

Var inde og se den med min bro i jakkesæt som en ægte sigma male. Plottet var der, karakterudviklingen udviklede sig og animationerne animerede. En helt fantastisk filmisk oplevelse som enhver mellem 10 og 30 må opleve i deres livstid.

Henning

Minions: The Rise of Gru giver fans mere af det, de er kommet til at forvente, hovedsageligt Gru, der opfører sig ondskabsfuldt, Minions, der opfører sig dumt, og nok kloge gags, der vil flyve over hovedet på målgruppen, men forhindre deres voksne ledsagere fra at døse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.